Pozná kardiolog zlomené srdce

recenze

Pozná kardiolog zlomené srdce? (2024) 4 z 5 / EvikU.
Pozná kardiolog zlomené srdce?

Podcast jsem neposlouchala a musím říct, že mě kniha velmi překvapila. Bylo to mudrování založené na zdravém selském rozumu aneb všem zdravotním problémům můžeme předejít zdravým životním stylem.

Nebyl to ale jen zdvižený prst, co jak dělat. Není stoprocentní návod na život, samozřejmě svou roli hrají i vrozené dědičné dispozice.

Rozhovory všech možných kapacit napříč medicínou. Tak jsem se dozvěděla mnoho zajímavého, které neduhy trápí mě a jak by se dali řešit. Mnohdy jsem teda čuměla, jak se některé věci rozchází s mým lékařem, co jak dělat. Jenže kde má člověk pak hledat pravdu?

Je to daný tím, že i doktoři jsou jen lidé a na různé zdravotní problémy mají jiný názor a liší se i doba. Lidé se mění a medicína jde dopředu. Jenže ne vše, co se mění je k dobrému. Dříve se lidé více přirozeně pohybovali, dnes musí přidat pohyb trochu víc uměle.

Rozhovory byly velmi zajímavé, líbily se mi, jak je autorka vedla. Odpovědi byli psané tak, aby je pochopil i běžný laik. Na konci knihy je fotogalerie vystupujících. Myslím, že si každý v knize najde to své, co ho zajímá a ke knize se tak vrátit. Doporučuji.


Pozná kardiolog zlomené srdce? Pozná kardiolog zlomené srdce? Lucie Šilhová

Pozná kardiolog zlomené srdce? Platí, že oko je do srdce okno? A existuje na děravou paměť záplata? Dva roky zpovídala publicistka Lucie Šilhová v podcastu MUDr.ování přední české lékaře a další odborníky na lidské tělo i duši. Kl... více


Komentáře (0)

Přidat komentář