Překvapení

recenze

Tina (2022) 5 z 5 / bradovav
Tina

První díl série Soukromé problémy jsem měla možnost poznat a číst díky knižní štafetě. Jak už asi víte, nečtu anotace knih a tuto knihu jsem vybrala podle obálky. U té se zastavím - přijde mi velmi povedená. Romantická kresba, která skvěle vystihuje vzhled Tiny, které se zejména první díl věnuje.

Tina má 3 sourozence, které rodinné neštěstí a nutné rychlé řešení nastalé situace donutí sestěhovat se. Soužití dospělých osob, pohled na sourozenecké vztahy ve chvíli, kdy už každý z nich vede svůj život. Kromě toho citové horské dráhy, zajímavé osudy a zápletky s překvapivým rozhřešením. Tato kniha má jednoduše vše. Zaujme vás, dojme, osloví a donutí číst dál a dál. Na konci budete rádi, že se k rodince vrátíte díky dalšímu dílu.

Osobně si myslím, že pokud ujíždíte na Bridgertonových a to zejména na Anthonym, pak si tuto sérii a hlavně pak Sebastiana velmi oblíbíte.

Za mě velké překvapení a určitě ne poslední díl, který si v rámci série přečtu.

Celkové hodnocení: 5* z 5*


Tina Tina Hana Repová

Rodina nemusí být dokonalá. Mnohem důležitější je, aby byla jednotná. Tina, Lilly, Denis i Sebastian už dávno vyletěli z rodičovského hnízda a postavili se na vlastní nohy, avšak nečekaná zpráva od nejstaršího ze sourozenců je ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář