Přežij dokud můžeš - třetí díl ze série s Laurel Show. Napínavá detektivní série, se “špetkou romance.
recenze
Přežij, dokud můžeš (2024) / mrs.jungovaNejenže se v tomto díle snažíme dopadnout dalšího sériového vraha, ale také se zde nemalá část věnuje rostoucímu vztahu mezi Laurel a Huckem. Oba dva se snaží pochopit a hlavně naučit se, jak spolu komunikovat, aby to fungovalo.
Konečně se zde setkáváme i s otcem Laurel (a Abigail). Laurel by nejraději viděla oba dva za mřížemi, zatímco Abigal si, jako vždy, hraje na největší neviňátko. Otázkou je, kde je pravda?
Laurel byla jmenována vedoucí agentkou FBI. Má pod sebou malý tým agentů, na které se může v rámci vyšetřování spolehnout. Což přichází vhod, protože se na scéně objevuje nový sériový vrah a vypadá to, že si nenechá nic líbit.
Pro tentokrát jsou oběťmi muži. Místo činu vždy vypadá totožně - mnohačetné rány nožem a valentýnské bonbony ve tvaru srdce nacpané v krku oběti.
Jak už jsem říkala u předchozích dílů, autorka má skvělý talent na to zmást čtenáře. Měla jsem jistá podezření, ale zase to dopadlo úplně jinak.
Jsem také neskutečně nadšená z toho, jakým směrem se vyvíjí vztah Laurel a Hucka. Totálně je žeru a jsem zvědavá, čím nás autorka překvapí příště.
Nedokážu hodnotit jinak než 5 hvězdičkami. Nemám knize co vytknout a doufám, že se brzy dočkáme dalšího dílu!
V zahraničí nám letos vyšel čtvrtý díl, takže se určitě máme ještě na co těšit. Máme tu pořád několik otevřených témat, která čekají na rozuzlení a mám pocit, že nás toho ještě hodně čeká. Nicméně už teď vím, že se mi bude horko těžko s touto sérií loučit.
Pokud máte rádi knihy od Lisy Regan, Roberta Bryndzy či Wendy Dranfield, věřím, že vás série nadchne. :-)
Mé hodnocení: 5*/5*
Za poskytnutí knihy k recenzi mockrát děkuji @grada_cz @nakladatelstvimetafora
Přežij, dokud můžeš Rebecca Zanetti
Na americkém severozápadě panuje obzvláště vražedná zima a vycházející hvězda FBI Laurel Snowová loví sériového vraha s děsivým modus operandi. Poblíž kostelů, charitativních organizací a poradenských center byla nalezena těla – k... více