Proč je dobrá otázka.

recenze

Začněte s proč: Jak vůdčí osobnosti inspirují k činům (2013) 3 z 5 / Gastrochemik
Začněte s proč: Jak vůdčí osobnosti inspirují k činům

Nazdar loupežníci,

poslední dobou mám čas číst akorát na cestě mezi zaměstnáním a školní družinou, takže si vybírám hlavně knížky, co nejsou silnější, než je můj palec. Na tenhle titul jsem narazil v knihovničce mého švagra, který právě rozjíždí business a kdyby jí chlapec aspoň jednou otevřel, možná by se mu to i povedlo. Nicméně tohle privilegium jsem měl já. A co dá tahle kniha lidem, kteří chodí normálně do práce?
No já osobně jsem jí zase začal nesnášet. Jako bylo by super číst si o všech těch úspěšných firmách, jak to dělají, kdyby si u toho člověk mohl říct, že to jeho zaměstnavatel dělá taky. A bylo by skvělé číst o úspěšných leadrech, kdyby pak člověk u oběda nemusel pozorovat svého nekompetentního šéfa, jak se cpe hranolkama. Game over brácho!
Ale bavilo mě to, takže aspoň tohle na tom bylo dobré, i když už jsem četl lepší knihy. Jenže Kvak a Žbluňk neměli firmu no. Celkově palec nahoru a těším se na další knihy autora, které jsou prý lepší.


Začněte s proč: Jak vůdčí osobnosti inspirují k činům Začněte s proč: Jak vůdčí osobnosti inspirují k činům Simon Sinek

V KNIZE SE DOZVÍTE - Proč je tak důležité začít s PROČ - Jaký je rozdíl mezi motivací a inspirací - Co je důsledkem akcí na podporu prodeje - Proč novinky nejsou inovace - Co je zlatý kruh - V čem nám pomáhá limbický systé... více


Komentáře (0)

Přidat komentář