Quality Land

recenze

QualityLand (2020) 5 z 5 / Veru_Eli
QualityLand

Země v budoucnosti bližší, než si myslíme.. Svět plný technologie.. Algoritmy a generátory, které řídí a ovlivňují náš život.. Nejen naší práci ale i volný čas a osobní život optimalizují algoritmy.
Roboti, kteří převezmou naši práci, zásilkové společnosti, které znají naše přání ještě dřív než člověk sám a okamžitě k vám vysílají drony (doručovatele) se zásilkou, kterou musíte převzít.
Ovšem co když se stane, že vám stroj nastavil špatně algoritmus? A tím vám mění život jiným směrem než by jste rádi.. Ale stroje, se přece nepletou, proto reklamace nejdou uskutečnit.
Pokud je ale systém tak dokonalý, proč drony trpí strachem z létání, proč jsou stroje čím dál víc lidské a lidi, čím dál víc závislí na strojích?
Lehce děsivý a zároveň tak vtipný příběh o digitální budoucnosti, jsem přečetla, doslova zhltala jednim dechem. Zejména tu pasáž o početí v digitální době, naprogramování děti a jejich digi chůvy . Strašné neuvěřitelné, přitom tak zábavné .. Docela často mi při čtení cukaly koutky úst směrem nahoru.
Příjemný oddych od romantické beletrie s touhle digitální satirou ???????????????????????????? ????????????????.
"Tohle si chcete přečíst, jen o tom ještě nevíte..."
P. S... A davejte si pozor, ať neklesnete na úroveň "NÝMAND


QualityLand QualityLand Marc-Uwe Kling

Vitajte v QualityLande! V QualityLande je všetko prispôsobené optimalizácii života pomocou algoritmov. Služba QualityPartner vám vyhľadá ideálneho partnera, osobný asistent ukrytý v uchu vás dovedie tam, kam sa potrebujete dost... více


Komentáře (0)

Přidat komentář