Recenze na Roztříštěnou lásku
recenze
Roztříštěná láska (2024) / Girl.with.booksMoc děkuju @humbook @humbookblogeri #humbookblogeri za možnost knihu si přečíst v rámci recenze
Tahle kniha byla úžasná, byl to emotivní příběh plný tajemství, lásky propletené vinou, žalem a spousta dalšího. Zkrátka byla úžasná.
Hlavní hrdinka Jaymerson mi byla sympatická už od začátku, ani mě v knize moc neštvala. Bylo úžasné vidět změnu její osobnosti.
Hlavní hrdina Hunter mi byl pro mě ze začátku tak jako napůl, ale stal se z něj sympaťák a taky mě moc neštval.
Chemie mezi Jaymerson a Hunterem byla jako zapálená bomba. Bylo otázkou času než buchne a když buchla tak z toho byly jiskry na celý svět. Měli vážně bombovou chemii and i was giggling and kicking my feet.
Od autorky jsem četla i sérii Divoká říše, která byla skvělá, ale troufnu si říct, že tohle je ještě lepší. Jsem přesvědčená, že autorka je schopná napsat každý žánr dobře.
Autorka má čtivý styl psaní, kniha se četla rychle a přijemně. Navíc má skvělou obálku, která se mi sice moc k příběhu nehodí, ale to je jen můj osobní názor a ořízku, která má speciální význam a díky tomu je ještě hezčí.
Já knihu moc doporučuju a určitě by si ji mělo přečíst hodně lidí, protože je vážně skvělá.
Roztříštěná láska Stacey Marie Brown
Začátek srdcervoucí série o lásce, smrti a vině. Od autorky fantasy Divoká říše. Jaymerson měla všechno – až do té strašlivé nehody. Jedno špatné rozhodnutí. Jeden zlomek vteřiny. Stačilo tak málo, aby se její život změnil navždy... více