Recenze na "Vášeň a přítomnost"

recenze

Vášeň a přítomnost (2022) 5 z 5 / actavis
Vášeň a přítomnost

Ráda bych podělila svou osobní zkušenost s knihou "Vášeň a přítomnost" od autora Maci Daye. Pro mě to byla nová a osvěžující zkušenost číst knihu zaměřenou na intimitu a sexualitu ve vztahu.

Autorka vychází ze svého bohatého terapeutického zázemí a díky svým populárním workshopům Vášeň a přítomnost nabízí čtenářům prověřenou cestu k obnovení hlubšího napojení a intimity ve vztahu.

Kniha odhaluje, že vztahy nejsou odsouzené k rozčarování a stagnaci, ale mohou se posunout na zcela novou úroveň. Maci Daye zdůrazňuje, že klíčem k probuzení vášně a přítomnosti ve vztahu není hledání nových technik nebo pozic, ale spíše důraz na vědomý a všímavý přístup. Autorka vysvětluje, že vědomí nás vede k otevřenému a zvídavému stavu mysli, který nám umožňuje prožívat každé setkání s partnerem jako by to bylo poprvé.

V knize se Maci Daye soustředí na vysvětlení principů všímavosti a jejich aplikaci ve vztahu. Autorka ukazuje, jak všímavost může pomoci páru zůstat eroticky živým a objevovat nové rozměry intimity, i přes to, že jsou si navzájem velmi blízcí a dobře se znají.

Styl psaní autorky je jasný, srozumitelný a plný praktických příkladů. Kniha je dobře strukturovaná a čtenáři budou mít snadný přístup k informacím a cvičením, které mohou okamžitě aplikovat ve svém vztahu.

Celkově lze tedy konstatovat, že kniha je inspirativním průvodcem, který nabízí páru nové perspektivy na intimitu, sexualitu a růst ve vztahu.

Doporučila bych ji všem, kteří chtějí prozkoumat a rozvíjet svou sexualitu a intimní spojení s partnerem. Je to kniha, která může změnit Váš pohled na sexualitu a přinést nové svěžest do Vašeho vztahu.

Děkuji nakladatelství Synergie za možnost seznámit se s touto knihou a poskytnutí výtisku k recenzi.


Vášeň a přítomnost Vášeň a přítomnost Maci Daye

Průvodce pro páry na cestě k probuzené intimitě a vědomé sexualitě Většina milostných vztahů probíhá podle předvídatelného vzorce: po počátečním okouzlení přichází nevyhnutelné rozčarování. Vztahy však nemusí v rozčarování setr... více


Komentáře (0)

Přidat komentář