Šarlatový závoj

recenze

Šarlatový závoj (2024) 4 z 5 / tasknihama
Šarlatový závoj

Kniha patří do stejného světa jako autorčina předchozí série Holubice a had. Ale tyto série na sebe navazují pouze díky světu, hlavní postavy tu jsou jiné. Já sama jsem předchozí sérii nečetla a nemohu říct, že by mi nějaké informace chyběly.
Ač má kniha přes 500 stran, tak jsem ji přečetla rychle, bylo opravdu jednoduché se začíst, díky stylu psaní i zajímavému ději.
Jediné, s čím jsem občas bojovala, bylo chování hlavní hrdinky. Přišlo mi, že někdy úplně ztrácí logické uvažování a až si tím přitěžuje, protože její emocionální výlev zhorší celou dějovou situaci.
Všude jsem četla, jak jde o upíří romanci a musím říct, že romantická linka tu je, ale je opravdu pomaloučká a nepřijde mi že by na ní byl nějaký důraz. Takže pokud máte rádi upíří fantasy s jemným nádechem Francie a jiných magických tvorů, tak by toto mohla být kniha pro vás.

Za reading copy v rámci spolupráce děkuji Albatrosmedia


Šarlatový závoj Šarlatový závoj Shelby Mahurin

Temná upíří romance ze světa bestsellerové série Holubice a had. Célie byla vždycky hodná holka s úctou k pravidlům. Jenže pak porušila tradici a rozhodla se stát první chasseurkou – šokovala tak celé království i svého snoubence... více


Komentáře (0)

Přidat komentář