Silné lidské osudy

recenze

Ten pravý (2024) 4 z 5 / bradovav
Ten pravý

Ten pravý - Roni Loren
*************************
Obálka: 4*
Hlavní postavy: 5*
Děj: 4*
@mobaknihy #spoluprace

Kniha Ten pravý je sice druhý díl ze série, číst se dá ale i jako první kniha - já jsem toho důkazem. První a druhý díl spojuje smutná událost, která se odehrála na maturitním večírku střední školy. Dva studenti dorazili se zbraněmi a maturitní ples vystříleli.

Hrdinka tohoto druhého dílu je jednou ze studentek, která běsnění přežila. Sama ovšem skrývá jedno tajemství s tímto večerem spojené. Toto tajemství zná jen její otec. Matka ji opustila když byla dítě, ona pracuje v rodinné firmě a její život je honbou za postavením a uznáním. Až do jedné chvíle. Do chvíle, kdy se stane cílem útočníka se zbraní, který ji oloupí. V tuto chvíli vstupuje do děje hlavní mužská postava - sexy kuchař Wes. Postavy se seznámí, sblíží a uvědomí si, že se znají z dřívějška.

Romantický vztah s prvky erotiky se rozvíjí během celé knihy. Každý z nich má své kostlivce ve skříně a společně se je snaží vystěhovat. Příběh se silnými lidskými osudy, dojemnými chvilkami i chvilkami lehkého napětí. Osud hlavních postav je od začátku jasný, ale některé části knihy dokázali překvapit.

Kniha se četla sama, děj je poutavý a zejména Wese si rychle oblíbíte. Určitě si přečtu první díl série a autorku si píšu na seznam oblíbených stejně jako to udělala Colleen Hoover.

Pochválit chci i obálku, protože ač se to nezdá, tak skvěle pasuje k ději knihy. Proč je na obálce nahý chlapík? Je to kvůli sexu nebo to má jinou pointu? To si běž přečíst!

Celkové hodnocení: 4* z 5*


Ten pravý Ten pravý Roni Loren

Rebecca Lindtová si většinou připadá jako podvodnice... Svět ji obdivuje jako ženu, která přežila tragédii. Ale jakmile by vyšlo najevo, jak to bylo doopravdy, její image by se zhroutila jako domeček z karet. Nezasloužila si přeží... více


Komentáře (0)

Přidat komentář