Šťastně až navěky?

recenze

Šťastně až navěky? (2023) 3 z 5 / ami.ma.fotak
Šťastně až navěky?

3,5/5
Před touhle knihou jsem si myslela, že jsem největší obhájce slowburn vztahů... ale tohle bylo i na mě v nějakých chvílích až moc slow :D

Původně jsem chtěla dát knížce vyšší hodnocení, ale pak se to ve mně trochu "uleželo", a i když to bylo fajn, miloučké počtení, nakonec bych pár věcí vytkla.

Dokud jsem knihu nedočetla, nedošlo mi, jak málo se toho vlastně odehrálo :D Trochu mi chyběl background k tomu, jak vlastně přátelství hlavní družiny vzniklo a rozhodně by mi prospělo trochu world-buildingu (ale to je čistě subjektivní záležitost človíčka, který na vš studuje kultury a nutně potřebuje každý neznámý svět v přehnaných detailech objasnit).

Když to ale pominu, bylo to miloučké, místy dost vtipné a kniha měla moc hezké poselství. (Plus bonusové body si pochopitelně připisuje obálka.) Knihu jsem měla dost rychle přečtenou, což je něco, co jsem v danou chvíli potřebovala - skvěle jsem u ní vypla. Mojí oblíbenou postavou se stala chmatářka Lila, ale i ostatní byly dobře vykreslené a měly něco do sebe :D.

*knihu jsem četla v rámci spolupráce s Humbook blogery, Humbookem

Šťastně až navěky? Šťastně až navěky? F. T. Lukens

Feel-good fantasy, ve které se mísí artušovské legendy s LGBTQ+ tematikou. Arek byl předurčen, aby zachránil království Ere před ďábelským vládcem. Co však přijde potom, až se mu to povede? O tom nikdy nepřemýšlel, ale teď ho ... více

Komentáře (0)