Svetlo v plameni

recenze

Svetlo v plameni (2024) 5 z 5 / michaelaXvGn
Svetlo v plameni

Neviem nájsť tie správne slová, ktorými by som opísala, ako veľmi sa mi kniha páčila. Autorka píše presvedčivo, veľmi pútavo a presne podľa môjho gusta.

Dej je pomalý, ale plynulý, ide deň za dňom a ja mám naozaj pocit reálneho skutočného dňa a reálneho skutočného sveta, nie len vymysleného. To na tom zbožňujem najviac. Tým, že sú knihy hrubé, majú hlavné a aj niektoré vedľajšie postavy dostatok priestoru a čitateľ ich tak môže hlbšie spoznať a stráviť s nimi dlhší čas.

Sera je veľmi veľmi odvážna a mimoriadne rada nepočúva príkazy a provokuje Asha čo si čitateľ naozaj užije. Ash je boh, a to doslova, nedá sa nemilovať ho.

Niekedy sa mi stáva, že sa nedokážem sústrediť na čítanie pri zapnutej TV alebo rádiu, no pri čítaní tejto knihe mohli pokojne draci lietať okolo mňa a ani si to nevšimnem, pretože som celou bytosťou bóa v Krajine tieňov s Ashom a Serou.

Asi každý od tejto knihy očakáva okrem fantasy aj poriadnu dávku romantiky a teda za mňa je romantasy najlepší druh romantiky, aký existuje. Pri erotických scénach sa budete doslova červenať spolu s hlavnou hrdinkou, to mi môžete veriť.

Svetlo v plameni Svetlo v plameni Jennifer L. Armentrout

Od autorky bestsellerov New York Times Jennifer L. Armentroutovej prichádza druhá kniha zo série Z tela a ohňa... Jediný, kto teraz môže zachrániť Seru, je ten, koho celý život plánovala zabiť. Pravda o Serinom pláne vyšla naja... více

Komentáře (0)