Touha po štěstí

recenze

Touha po štěstí (2024) 4 z 5 / renulka16
Touha po štěstí

Jakmile mi sedne jedna kniha od autora, ve většině případů je jasné, že na tom budou stejně i další knihy. A samozřejmě to nebylo ani jinak u této autorky.

Opět se mi dostal do ruky příběh, který mě pohladil po duši a cítila jsem se při něm opravdu dobře. Ač zpočátku to vypadá, že to nebude až příliš pěkné čtení, tak nakonec ano.
Hlavní hrdinka Freya. Postarší dáma, která to v životě neměla jednoduché. Jejím osudem bylo zůstat bezdětná, bez střechy nad hlavou, bez manžela. Naštěstí však má oporu v její neteři Billie. Freya obětovala kdysi kus sebe a lék svou sestru Pearl udělala to, co by udělal málokdo. Byla náhradní matkou pro její dítě.

Pearl však není nadšená z toho, že by se Freya měla setkat s Billie a strávit s ní půl roku sama (oni sami odjíždí pryč).
Proč si to Pearl nepřeje? Bude vztah mezi sestrami zase v pořádku?

Příběh, který má plno otázek, dokonce vás donutí se zamyslet - udělali byste to pro svou sestru?

Tuto knihu slupnete jako malinu. Doporučuji všem věkovým kategoriím a jako knihu skvělou na relax.


Touha po štěstí Touha po štěstí Barbara Hannay

Freya své sestře Pearl pomůže splnit sen a coby náhradní matka pro ni odnosí vytoužené dítě. Namísto vděku se však dočká jen nesvárů v rodině a ztráty životní lásky. O několik let později Freya dopadne na samé dno – nemá děti, man... více


Komentáře (0)

Přidat komentář