Velké překvapení

recenze

Zakázané uvolnění (2024) 5 z 5 / bradovav
Zakázané uvolnění

Říkáte si další kniha z hokejového prostředí? Nebojte! V této knize není hokej to nejpodstatnější a není na něm postaven celý příběh.

Namakaný sportovec, co rád chodí do půl těla, ten jo, ten tam je, ale která čtenářka by si ho nechtěla představovat? Kromě něho kniha nabízí i pro mě vtipnou hlavní hrdinku, která se s ničím nepáře a nebojí se jít pro ostré slovo nebo dokonce ránu daleko. Ránu velmi zaslouženou a podle mě ji dotyčný měl dostat už o sto stran dříve.

Co mě překvapilo je počet erotických scén a jejich pikantnost. Obálka na mě totiž působí dost nevinně. Co musím zmínit je, že kniha není jen naservírováním romantického vztahu protkaného erotikou. Ukazuje pilnou studentku, složitý vztah dcery a otce, ambicióznost a to, jak krásný je sport nejen sám o sobě, ale i tím, jaká přátelství díky němu může člověk navázat.

Celkové hodnocení: 5* z 5*


Zakázané uvolnění Zakázané uvolnění Bal Khabra

Hokejová romance tak žhavá, až ledy tají! Zpočátku se ti dva nemohou vystát. Summer má ve svém životě jasné plány – chce se stát sportovní psycholožkou a dává do toho všechno. A taky nesnáší hokej. Jenže studium jí nečekaně při... více


Komentáře (0)

Přidat komentář