Volání o pomoc

recenze

Volání o pomoc (2023) 5 z 5 / EvikU.
Volání o pomoc

Druhý díl Madison Harperové je stejně dobrý ne-li lepší než první. Kdo četl určitě mi dá za pravdu. V této sérii nejde o potoky krve, přesto je to napínavé, zamotané, překvapivé rozuzlení na konci.

Hlavní hrdinové Madison a Nate se skvěle doplňují. Velmi jsem si oblíbila i jejich nového parťáka psa Brodyho, ke kterému přišli při vyšetřování v prvním díle. Je to bývalý policejní pes.

Tentokrát se vracejí do Lost creeku, kde žila Madison se svým synem, než ji neprávem obvinili z vraždy kolegy policisty. Pátrá po vrahovi své dávné přítelkyně Stephany a po svém synovi. Po jejich příjezdu se v zábavném parku objeví další oběť dívky.

Začínají se dít další divné věci a je jasné, že někomu není vhod, že se Madi vrátila do města. Vrah ví, že by mohla vypátrat, kdo opravdu zabil jejího kolegu. Opět nádherně napsané, propletené vztahy a věci, události, spolu s postavami prožíváte jejich příběh.

Celou knihu držíte pěsti, jestli najde svého syna, sociální pracovnice jí totiž úplně zatajila, kdo ho vychovával, když byla ve vězení. Kniha je plná emocí, hádanek a čte se sama. V říjnu vychází 3 díl a já už se nemohu dočkat.


Volání o pomoc Volání o pomoc Wendy Dranfield

Temná pravda za oponou smrtících lží. Druhý díl návykové detektivní série. Madison Harperová se vrací do Lost Creek a s pomocí Natea Monroea hledá odpověď na řadu otázek: Kdo ji dostal do vězení za zločin, který nespáchala? Co... více


Komentáře (0)

Přidat komentář