Vzpomínky na zítřek

recenze

Vzpomínky na zítřek (2022) 5 z 5 / EvikU.
Vzpomínky na zítřek

Vzpomínky na zítřek jsou třetím dílem fantasy série Střípky času. Ač je kniha nejtlustší, je nejsilnější. A zároveň nejrychleji přečtená. Působí na mě vypsaným stylem. Jakoby najednou vše dávalo smysl. Celý svět čarodějů a magie.

Jana se po druhém díle ocitá ve světě sama. Petr umřel nebo zůstal v bezčasí. Nikdo přesně neví, co se po té velké bitvě stalo. Jenže Jana má s Petrem zvláštní pouto, věří, že kdyby nebyl mezi živými, cítila by to. Jak jo ale dostat zpět nemá tušení.

Rozhodne se vyhledat černokněžníka Bezejmenného. Byl to dobrý nápad? To musí teprve zjistit a musí navštěvovat minulost, aby si dala do souvislosti všechny informace. Bez nich se jí Petra přivést nepovede. Tentokrát je to hodně na umění Jany a tak nějak mi to opravdově sedlo.

A samozřejmě musí trénovat s přenosem lidí a věcí. Nadále pracuje pro policii pro Reise a zdá se, že zločinů spojených s čaroději poměrně přibývá. Válka čarodějů pokračuje. Dva velký čarodějové jsou mrtvý, přesto boj neustává.

Trojice Petr, Jana a Bezejmenný mi přirostli k srdci. Postava černokněžníka obzvlášť. Popis jeho osoby je dokonalý. Tuto knihu dáte na pár otevření. Je jednoduše skvělá, plná čarování a nových skutečností a vy musíte vědět, co bude dál. A přišlo mi to nebo bude další díl? Doslov byl Wau a já chci další díl.


Vzpomínky na zítřek Vzpomínky na zítřek Petra Slováková

Jana zůstala osamělá a semletá okolnostmi. Petr je pryč a čaroděje z jeho gangu se pokouší zabít ostatní vůdci. Cestovatelka časem se musí nejen postavit na nohy, ale také zjistit, co její schopnosti doopravdy dokážou. Jediný,... více


Komentáře (0)

Přidat komentář