Z pohledu ženy

recenze

Králové Wyldu (2019) 5 z 5 / Kachni.P
Králové Wyldu

Když se přihodí něco zlého, je třeba dát dohromady starou partu a společně čelit nebezpečí.

Gabriel je zoufalý, jeho dcera se dostala do smrtelného nebezpečí. Je v pasti, trpí jako zvíře v obklíčeném městě bez možnosti útěku, a nebo je mrtvá. Zlomený otec sežene svou starou skupinu dohromady. Sága, před lety nejlepší parta bojovníků, co kdy byla. Čtyři postarší (a jeden mladý) hrdinové se vydávají na nebezpečnou výpravu přes otrávený les Heartwyld, kde je čeká nejedno dobrodružství.

Jakožto milovnice fantasy a dobrodružných výprav, jsem touto knihou naprosto unešena! Příběh odsýpá, nikde není hluché místo, člověk si hlavní hrdiny okamžitě zamiluje a na konci vás čeká zklamání, že kniha už končí. :-)

Předčítali jsme si jí s manželem každý den, jako bychom byli na tom příběhu závislí. Salvy smíchu, pubertální chichotání a znovu čtení geniálních pasáží - to vás čeká, když se do toho pustíte. ;-)


Králové Wyldu Králové Wyldu Nicholas Eames

Sláva nikdy nezestárne. Clay Cooper a jeho proslulá skupina kdysi bývali ti nejlepší z nejlepších — nejobávanější žoldnéři na této straně Heartwyldu. Ale dny jejich slávy už dávno pominuly. Každý z nich si šel svou cestou.... více


Komentáře (0)

Přidat komentář