Upozornění: Vhodné pro čtenáře 21+
Pokud se rozhodnete tuto knihu číst, přečtěte si pozorně upozornění, které je opravdu na místě.
Není vhodné pro citlivé povahy
Tohle byl pro mě citový masakr. Nejsem na tenhle typ knih moc zvyklá. Mám pár kousků za sebou a zatím se mi to moc líbí, ale i tak se dá se říct, že jsem v tomhle žánru někde na začátku. Jsem ale ráda, že jsem do toho šla a přečetla jsem si to.
Pokud jste četly Haunting Adeline a bylo to na Vás až moc, tak tohle je o něco temnější a zvrácenější, proto pečlivě zvažte jestli do toho chcete opravdu jít. Je škoda aby tato knížka měla špatné hodnocení jen díky čtenářům, kteří vědí, že to pro ně není a stejně se do toho pustí. V opačném případě…jen do toho…zvrácené dušičky tu budou mít o čem číst a určitě si to užijí.
Tato kapesní knížka se skládá ze 4 erotických příběhů, která Vám odhalí doslova nejtajnější a nejtemnější zákoutí zvrhlé lidské mysli a zároveň je to takový test morálních hranic.
Najdete tu zvrácenou touhu, zakázanou lásku, manipulaci, naději, zoufalství a mnoho temných zákoutí.
První povídka se mi moc líbila a říkala jsem si, že je to celkem slabší ale při druhé povídce se to začalo přiostřovat. Chvílemi mi šel až mráz po zádech a v druhou chvíli to bylo i hezké. Strašně se mi tu točily a míchaly emoce jak v koktejlovym šejkru. Poslední dvě povídky na sebe navazují a lákají nás tak na knihu Sanatorium Darkevil, který má brzy vyjít. Já se na něj těším a jsem zvědavá, jak to bude pokračovat.
Evidentně mám v sobě i já trochu zvrácenosti protože tohle byla pecka. Škoda jen, že ty povídky byly tak krátké.
Tohle není žádná romantická knížka plná romantiky, chození za ručičku a vanilkového sexu ale spíš naopak. Pokud ale hledáte něco tvrdého, zvrhlého, čtivého, něco od čeho se nadá odtrhnout a nutí Vás to pokračovat číst dál, ikdyž třeba zjistíte, že to nakonec nebude úplně pro Vás, ale láká Vás to….tak si to rozhodně přečtěte.
Zvrácené příběhy DarkRomanceQueen (p)
Ponořte se do několika erotických příběhů, které vám odhalí nejtemnější zákoutí lidské mysli. Dají vám ochutnat zvrácenou touhu, zakázanou lásku, naději a zoufalství. Nečekejte žádnou milostnou pohádku s happy endem, ale drsné pov... více