Domácí lékař jinak recenze
Jarmila Mandžuková
Výživa jako základ zdraví. Knihu tvoří abecední přehled nejběžnějších nemocí či zdravotních potíží vždy s uvedením léčivých potravin a nejvhodnějšího jídelníčku. Čtenář tu najde řadu zajímavých rad, návodů a vyzkoušených receptů stejně jako upozornění, kterým potravinám se při určité nemoci vyhýbat, a které naopak upřednostňovat. Příroda je velkou "zdravotní bankou" umožňující mnoho chemických léků nahrazovat látkami převážně rostlinného původu. Jejich předností je cenová výhodnost, konzumace je bez rizika a vedlejších účinků. Začněte se léčit jídlem!... celý text
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Autorovy další knížky
2003 | Co jíst, když ... |
2017 | Bylinky - Léčivá moc přírody |
2003 | Kuchařka - Mikrovlnná trouba pro začátečníky |
2002 | Vánoční netloustnutí aneb Lehké vánoční cukroví |
2006 | Co pít, když... |