-

Gastronomicko-kulinářský slovník česko-ruský/rusko-český tempo & emoce

Nehodnoceno
Gastronomicko-kulinářský slovník česko-ruský/rusko-český
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/151036/gastronomicko-kulinarsky-slovnik-cesko-rusky-rusko-cesky-151036.jpg 0 0 0

Předkládaný slovník obsahuje zhruba 10 000 termínů z oblasti gastronomie, kulinářství, jídelních lístků, technologie přípravy jídel, surovin, potravinářství, pohostinství a příbuzných oborů. Podobný slovník nebyl u nás dosud nikdy vydán. Je zpracován tak, aby byl maximálně přehledný a uživatel se v něm snadno orientoval. Připojeny jsou i přílohy, které mají pomoci při rozlišování jednotlivých druhů masa podle schémat dělení, užívaných v Česku a Rusku, a dále rozlišení masa podle použití. Slovník poslouží pracovníkům hotelů, restaurací a jídelen, průvodcům, tlumočníkům a překladatelům, českým i ruským turistům, studentům, učitelům a koneckonců všem, kdo se o tuto problematiku zajímají.... celý text


Upravit

Tempo čtení

rychlé
0 %
střední
0 %
pomalé
0 %

Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.


Emoce z knihy

Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.

Štítky knihy

ruština slovníky gastronomie

Autorovy další knížky

2004  0%Gastronomicko-kulinářský slovník česko-ruský/rusko-český
2014  0%Česko-ruský a rusko-český slovník potravinářsko-kuchařský