Pečení Jednoduché recepty pro každého zajímavosti
neznámý - neuveden
Vůni čerstvě upečeného pokrmu se nic nevyrovná. Sbírka více než 170 receptů z celého světa na pečené maso a ryby, zapečené těstoviny či zeleninu, moučníky nebo domácí chléb vám určitě přinese inspiraci při každodenním i svátečním pečení. Postupy vysvětlujeme krok za krokem a pro názornost připojujeme také návodové fotografie. Možná vyzkoušíte kuřecí balíček po italsku, neapolské telecí kotlety, polentu s uzenou treskou, pstruha se slaninou, špagety s masovými kuličkami, nákyp ze tří sýrů, lilek plněný těstovinami, chlebové koláčky s česnekem, žemle se sušenými rajčaty, chléb zadělávaný jogurtem, pomerančovou bábovku, muffiny s brusinkami, mandlové dortíky, malinový či ostružinový koláč, zázvorové dukátky, sušenky s kari kořením… A to je jenom pár zajímavých příkladů.... celý text
Zajímavosti
Zatím zde není žádná zajímavost.
Autorovy další knížky
2001 | Bible |
1997 | Epos o Gilgamešovi |
2013 | Z rodinné kroniky Lady Fuckingham |
1986 | Píseň o Rolandovi |
2003 | Béowulf |