Dopisy od babičky přehled

Dopisy od babičky
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528627/bmid_dopisy-od-babicky-6582a47ff0be7.jpg 4 18 18

Román Dopisy od babičky není jen klasickým romantickým příběhem. Je náhledem do nitra dvou mladých žen, které se snaží najít si svoje místo v životě. Janě táhne na třicet. Vykonává práci, která ji nebaví a žije v nefunkčním vztahu. A aby toho nebylo málo, právě zdědila starý dům po své babičce. A zatímco se snaží vymyslet, co s domem udělá, začnou jí prostřednictvím notářky chodit záhadné dopisy. Dopisy, které pro ni na sklonku života sepsala její babička Anna. Ta v roce 1944 právě oslavila osmnácté narozeniny a prožívala svou osudovou lásku.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dopisy od babičky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

xena2711
28.05.2024 5 z 5

Moc krásná knížka. Velmi citlivě napsaný román a zároveň vzpomínka na babičku. Dvě časové roviny. Jedna ze současnosti a druhá z konce 2.světové války. Doporučuji.

hzd
28.05.2024 5 z 5

To byla tak krásná knížka. Nemám slov.


alnahu
28.05.2024 5 z 5

(SPOILER) Nádherný příběh v kterém se prolíná přítomnost s minulostí. Příběh třicetileté Jany, která žije v současnosti. V životě ji provází jen samé problémy ,jak ve vztazích tak i v práci .To se změní ,když ji osloví notářka, že po své babičce zdědila starý dům, v kterém našla babiččin deník, ale také hlavně vzkazy od babičky, jak naložit se svým životem. V deníčku babička Anna sepsala svůj průběh života, jak se žilo v malé vesničce nedaleko německých sudet v době války, kdy jí bylo 18 let a prožívala zde i svou osudovou lásku. A tak se Jana postupně z deníčku dozvídá ,jak babička tehdy žila a jaký byl život a poměry v té době na vesnici. A Jana se čím dál víc vžívá do babiččina příběhu .V knize si přečteme osudový příběh vnučky a babičky, která i po své smrti svými dopisy, vede vnučku ke spokojenému životu. Knihu doporučuji všem ,kdo mají rádi osudové příběhy. Kniha má také nádhernou obálku vhodnou k příběhu.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Prokleté královny, Život na míru a další knižní novinky (13. týden)

24.03.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dopisy od babičky v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených31x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených2x
v Knihotéce65x
v Chystám se číst74x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech2x

Autorovy knížky

2024  88%Dopisy od babičky