Šeptající mrtví přehled

Šeptající mrtví
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524534/bmid_septajici-mrtvi-652e87a1b89cc.jpg 4 240 240

Strážkyně hrobů série

1. díl >

Slyší jejich šepot. Keira je bez domova, pronásledovaná a zoufale se snaží uniknout prudké bouři. Útočiště najde v opuštěné zahradníkově chatce. Ta stojí na okraji hřbitova a ze všech stran ji obklopují hroby: některé nedávné, jiné stovky let staré a všechny zanedbané. A ve tmě slyší šeptání neklidných mrtvých. Hřbitov ožívá nezřetelnými spektrálními siluetami, v jejichž čele je žena, jež zemřela příliš brzy. Keira je jediným člověkem, který ji vidí, a nyní se stala jejím novým cílem. Keira je odhodlaná duchovi pomoci do příštího života. S nečekanými novými přáteli zkoumá minulost zesnulé ženy, přičemž odhalí příběh plný klamu, nešťastné lásky a vraždy. Minulost však není tak prostá, jak se zdá, a Keiře rychle dochází čas.... celý text

Literatura světová Horory
Vydáno: , Fobos
Originální název:

The Whispering Dead


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šeptající mrtví. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (72)

Johny_H.
12.09.2024 5 z 5

Tak toto bylo opravdu povedené. Strašidelné domy jsou už z mého úhlu pohledu docela vyždímané a poslední díly jsou nic moc. Nic méně toto je dost dobrá série na kterou se budu těšit. Postavy jsou naprosto skvělé a jediná výtka i když možná zanedbatelná jak může zmínit postava, že neví kolik je hodin protože nemá hodinky a za chvíli volat policii z mobilu to mi nějak nesedí. Je pravda, že do té doby telefon pořádně neužila jen z něj jednou volala a pár lidí tam uložilo svoje číslo, ale stejně je to divné.

Olous1
11.09.2024 3 z 5

Tak tady nastalo malé zklamání. Strašidelné domy jsou pro mě daleko lepší. Za mě 75%.


.Tera.
09.09.2024 3 z 5

Od Darcy jsem přečetla většinu knih, ale nemůžu se zbavit dojmu, že ty poslední knížky jsou čím dál tím slabší... Autorka se soustředí více na popis vztahů mezi postavami a daleko méně na děj. Kniha nebyla špatná a četla se velmi dobře, avšak chybělo jí napětí a strašidelné to nebylo ani trochu... Autorka zbytečně rozběhla určité linie děje, které se pak ani neobtěžovala dokončit.
SPOILER níže
Proč si hlavní postava nic nepamatuje? Kdo ji honil? Proč byla napadena klukem z města? Tyhle části knihy jsou vlastně pro děj samotný skoro zbytečné..

všechny komentáře

Související novinky (5)

Žebříček nejprodávanějších knih (8. týden)

28.02.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (7. týden)

21.02.2024


Žebříček 10 nejčtenějších knih (únor)

15.02.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Šeptající mrtví v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených320x
ve Čtenářské výzvě92x
v Doporučených11x
v Knihotéce206x
v Chystám se číst184x
v Chci si koupit64x
v dalších seznamech6x