Jedna k jedný

Jedna k jedný https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532076/bmid_jedna-k-jedny-65ca6bc5aaf95.jpg 3 3 1

Cítíte tu vůni čerstvých langošů? Slyšíte z plážového baru tóny devadesátkových hitů? V rekreačním středisku Hladina si na své přijde každý, ať už hledá inspiraci pro psaní, lék na krizi středního věku, nebo jen slušné podmínky pro windsurfing.

Komiksy Literatura česká
Vydáno: , Centrala
Originální název:

Jedna k jedný , 2023


více info...

Přidat komentář

Norri
20.02.2024 3 z 5

Tento komiks mi prodala už jeho obálka. Jak jsou na obálce dvě nahaté holky, tak objednávám. Příběh je o krizi středního věku, tvůrčí krizi a krásách koupání bez plavek. Dvě holky se vydávají na výlet s cílem znovu nakopnout spisovatelskou kariéru jedné z nich. No a jak myslíte, že to dopadlo? Jedna k jedné je naprosto pohodový komiks. Krásný únik z drsné reality do kempu Hladina, kde můžete vystavit slunci i ty části těla, kam vám slunce běžně nesvítí a každé ráno se můžete smát tomu, co jste vyváděli předešlý večer. Jasně, řeší se tam i nějaké ty splíny a depky, ale ne moc. Prostě na pohodu.
Kresba je svérázná a často má k dokonalosti hodně daleko. Je ale krásně hravá. Bavil jsem se panelováním a různými úhly pohledu. Některé panely jsou dokonce skvělé. A taky je tam Olinka a její gumoví medvídci.

Autoři knihy

Kniha Jedna k jedný je v

Přečtených3x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce2x
Chystám se číst1x