Lucas

Lucas
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519071/bmid_lucas-PcW-519071.jpg 4 268 268

Jezdci apokalypsy série

Byla jsem italská princezna na vrcholu popularity. Jasně, oslovení princezna je přehnané Ale, sakra, měla jsem všechno, co jsem chtěla. Peníze, postavení, milence. Věděla jsem, že můžu cokoliv! Nikdo si mě nedovolí zastavit. Všichni vědí, že můj otec je Salomon Vannini. A jméno Vannini mělo v našem světě váhu. Hlavně v tom mafiánském tedy do doby, než jsem krutě narazila! Probudit se po perfektním mejdanu v cizí zemi by nebyl problém – taky by se to nestalo poprvé. Ale já si nic nepamatovala! Kdo, sakra, byli ti čtyři muži? Kdo byli Delaneyové? Co po mně chtěli? A hlavně – co po mně chtěl on, Lucas! Byl ztělesněním démona sexu. Byl tak žhavý, že kdyby to bylo legální a on se nechoval jako idiot, spala bych s ním kdekoliv a kdykoliv. Takhle jsem se jen obrnila a modlila, ať mě otec dostane co nejdřív domů. Jenže čím déle jsem v blízkosti Lucase byla, tím víc začaly na povrch vyplouvat věci, co měly zůstat spát. Pravda, kterou jsem se neměla dozvědět... celý text

nikca3882
29.09.2024 3 z 5

Zasmala jsem se, příběh jsem přečetla rychle :)

virgo_books
11.09.2024 4 z 5

Tohle je prostě návyková série.
Mafie, únosy, nebezpečí a samozřejmě romantická linka, která nemá chybu.
Musím přiznat, že jsem ze začátku hlavní hrdinku nemusela, ale později jsem si k ní našla cestu.
Napoprvé to totiž může vypadat jako klasická mafie s rozmazlenou ženou, ale autorka vás po chvíli vyvede z omylu.
Klasicky absolutně miluju jejich babičku, která je prostě moje nejoblíbenější postava. Co si budem.
Knížku jsem si zase moc užila a sfoukla ji během pár hodin. Teď se nemůžu dočkat na poslední dva díly, protože oba zbývající bratři budou pecka.

Spolupráce s Moje romantika

Milka73
25.08.2024 4 z 5

Po přečtení Marca jsem měla lepší představu, do čeho ve druhém díle Jezdců apokalypsy jdu, a tuhle šílenou jízdu jsem si od začátku, od prvních vět, užívala plnými doušky.
Příběh víceméně navazuje tam, kde skončil předchozí díl, pokračuje v rozjetých událostech a v pátrání za informacemi; roli vypravěčů přebírá nejmladší bratr Delaney a nová tvář, která může všechno změnit.
Valentina, jedna ze dvou vypravěčů tohoto příběhu, je rozmazlená holka s prořízlou pusou, která má jasnou představu o tom, jaká je její pozice. Užívá si života plnými doušky a ukazuje světu svou dokonalost - a pečlivě skrývá svého démona. Vážně, ze začátku ta postava byla totálně na pánev po hlavě! Povýšená, sebestředná - ale víte co? Stejně tak příběh dává hned od začátku najevo, proč je taková, že vlastně neví, jak být jiná, a proto mi to vlastně vůbec nevadilo, naopak to do příběhu perfektně sedí.
Nejen Valentininou, ale i Lucasovou povahou je dáno, že druhý díl obsahuje mnohem víc sexuálních narážek a frází, ale samotné žhavé scény nepůsobí přemrštěně a chemie je u tohoto páru nepopiratelná.
Ano, když vezmete příběh samotný, v mnohém je vskutku velmi podobný ději prvního dílu. Stejně jako první díl si kniha zanechává svižnost a čtivost, je to kniha, kterou budete mít za chvíli přečtenou, ani tady nejsou žádná hluchá místa, děj jede a budete si ho jednoduše užívat. Časových přeskoků tu najdete méně (opět to je vždy v textu napsané), i když trošku víc scén s budováním vztahu by mi nevadilo, žhavým scénám a narážkám neustupuje děj boje o moc, a také nesmím zapomenout na to, že i příběh Marca a Brooke tu pokračuje a oba si zachovali svůj charakter, což je skvělé.
Opět jsou tu také ukázaní skrytí démoni, kteří navzdory divoké a odlehčené atmosféře příběhem prostupují, nečekaná překvapení a rozhodně ne všechno je růžové, najdete tu i vážné prvky. A taky víc nahlédnete pod masku dalších dvou bratrů, kterým bude patřit pokračování. Za mě rozhodně jízda, kterou si stojí za to užít.

maminaOlina
22.07.2024 4 z 5

odpočinková kniha na neděli pro ženy.

Kristy.Seb
14.07.2024 4 z 5

Závěr mě na chvíli vyděsil, ale naštěstí dobrý. :)

Nika.
03.07.2024 4 z 5

Jezdci apokalypsy - tak tahle série mě zkrátka baví! :)
Druhý díl jsem přečetla během pár dnů a moc se mi líbil...

Kudík
12.06.2024 4 z 5

Lucas mi v předchozí části přišel jako větší pohodář, ale zdání klame a sochy v klubech ožívají. :) Začátek, resp. styl seznámení se s Chrámem má Valentina stejný jako Brooke, poté přišlo pár zvratů, ale při znalosti příznaků a zvláštního věkového rozdílu mezi sourozenci, se velké překvapení nekonalo. Každopádně opět čtivé s pár nebožtíky a o chlup nadupanějším dějem, než byl předchozí díl.

Áňa 998
07.06.2024 4 z 5

Lucas je druhým dílem do série Jezdců apokalypsy od @marcy_jell_author. Marco se mi moc líbil, takže jsem byla strašně zvědavá, jak to bude u dalších knih. Hector a Ricci už na mě čekají!
Lucas začíná podobně jako Marco, únosem dívky, který provede další z bratrů. Byla jsem z toho trochu rozpačitá a bála se, že se bude děj hodně opakovat. Postupně se ale děj oddělí a odlišuje se, takže se mi ulevilo.
V tomto díle dostává více prostoru Lucas a do dvojice je tu s ním Valentina. Ta je dcerou italského mafiána a miluje luxus. Na můj vkus byla dost rozmazlená a já si jí nedokázala úplně oblíbit. Obdivovala jsem ale Lucase, který s ní měl velkou trpělivost... Já unést někoho takového, vracím ho do pěti minut, bylo by mi jedno co ztratím!
Potkáváme se tu i se starými známými postavami, jako je třeba Brooke, babča nebo ostatní bratři. Tentokráte nemají takový prostor, oproti tomu spolu komunikuje více hlavní dvojice, což není špatné.
Kromě žhavých scén, poznávání a vtipných momentů tu je i nějaké to žárlení, souboj o přízeň. A stejně jako z prvního dílu nám zůstala zachováne zápletka s flashkou, kterou bratři shánějí.
Kniha je opět napsaná čtivě. Vzala jsem si ji na jedno deštivé odpoledne a za dvě hodiny měla přečteno. Děj plyne rychle, krásně se čte a povedlo se mi u ní vypnout mozek po náročném týdnu!

Misshell1
22.05.2024 5 z 5

Bylo to čtivé, drsné a zároveň milé, s tajemstvím a erotikou. Nejlepší za mě stejně abuella :) jsem opravdu zvědavá na další dva příběhy.

lena.o.knihach
19.05.2024 2 z 5

Bratry, které jsem si v Marcovi oblíbila, tady nějak nebyli ve své kůži (aspoň mi to tak přišlo). Když už se tam objevili, chovali se úplně jinak, než jak jsem byla zvyklá. A jejich babička jakbysmet.

Oproti prvnímu dílu tady hlavní dvojice více komunikovala, aby mohla nějak budovat ten vztah, ale zas tady nebyla žádná chemie a bylo to všechno šíleně uspěchané.

O nějaké zápletce se tady ani nezmiňuji (stejně jako autorka v knize), protože jde stále jen o to, dostat ten správný flash disk.

Není to propracované, je to extrémně jednoduché a hlavně čtivé, takže věřím, že se najdou čtenáři, kteří si tuhle pikantní mafiánskou romanci užijí. Já si ale pokračování nechám ujít.

#spoluprace @mojeromantika_cz

lorelai947
26.03.2024 3 z 5

Druhý díl byl ještě dobrý, třetí a čtvrtý už nestál za nic.

Mishaacka
25.03.2024 4 z 5

mafiánská romance se špetkou erotiky
od nenávisti k lásce/hate to love
tajemství
únos
rozmazlená mafiánská dcera vs. pohodář
vtipná romance
slow-burn
vážná nemoc
střídání pohledu Valentiny a Lucase

Pokračování série se mi moc líbilo. Bylo to i o něco žhavější, ale pořád pro mě pikantní a ne tak úplně erotické.
Vztahy mezi bratry jsou prostě skvělé a já je všechny žeru.
Z příběhu jde cítit česká stopa a líbila se mi lehkost, s jakou jsou použité známé fráze a výrazy. Do děje dobře zapadly.

Lucas je čtivá kniha s mojí oblíbenou linkou. Mezi Valentinou a Lucasem to jiskřilo od první chvíle a byl dobře popsán vývoj jejich vztahu. Příběh byl plný akce, pořád se tam něco dělo a tak vše rychle plynulo

Lucas, nejmladší z bratrů, který je tak trochu pohodář, který si nehraje na vztahy a jen tak se poflakuje s holkama z Chrámu. Pak mu ale cestu zkříží rozmazlená mafiánská princezna, která mu pořádně hraje na nervy, ale zároveň ho velmi přitahuje. S Valentinou se mu život změní v chaos.

Valentina, jediná dcera mafiána, který vede silnou italskou rodinu. Je rozmazlená, sebestředná a aby zachovala zdání rodiny, skrývá nejedno tajemství. Během oslavy narozenin je unesená a stává se figurkou v mocenské hře dvou silných "mafiánských" rodin. Probudí se ve Španělsku ve společnosti Lucase a jeho 3 bratrů. A protože ona není jen tak někdo, dává jim pořádně zabrat

Opět jen lehce pikantní čtení, není to příběh plný sexu. Ale uměla bych si tam pár scén navíc představit.

Andrejka91
25.03.2024 4 z 5

Je to napsané velmi čtivě, děj je svižný, bez omáčky, proto je kniha kratší, ale já jsem si ty 4 borce tak oblíbila, že jim prominu všechno.
První a druhý díl je pro mě na stejné úrovni a s velmi podobným dějem.

Mamka_cte
20.03.2024 5 z 5

Druhý díl série. Tento díl byl pro mě slabší, ale pořád neskutečně čtivý, jiskřivý a vtipný.

Opět chemie mezi Lucasem a Valentinou nezklamala. Valentina má úžasně prořízlou pusu a ty její hlody? Super! I když ze začátku jsem ji teda vůbec nemusela.. namyšlená princezna, ale postupem v knize a sérii, se mi její postava začala líbit.

Tento díl má v sobě schované překvapení. A může za něj Valentina. Vypadala jako milující sestra a pak toto? Celá rodina byla trochu jiná. Od matky po otce.

Zde se už vyskytovalo i více akce a napětí než v prvním díle. Stále se mi moc líbí, jak jsou díly propojené a všichni čtyři bratři, se vyskytují v každém díle. A vidíme i postup předchozího páru.

Fuerza. Familia. Verdad.
Síla. Rodina. Pravda.

Pořád to miluji a doporučuji!

musivila
14.03.2024 5 z 5

Zas to byla taková jednohubka. Knihy této autorky se mi čtou moc dobře, proto odpouštím i pár výtek, které bych k ději měla. Trošku podobné prvnímu dílu ... únos, kurážná prostořeká žena, co na srdci to na jazyku, a opět rychlý skok k vzájemné přitažlivosti. Přišlo mi, že se vůbec nevzpouzela tomu, že ji unesli :)
No, rozhodně se těším na další díl s Riccim.

miruska1
09.03.2024 5 z 5

Bylo to super. Četlo se to samo

Tynule
18.02.2024 5 z 5

Fíha co o teho knize říct. Byla to úžasná jízda.
Kniha je součástí série Jezdci Apokalypsy Marco, Lucas, Ricci a Hector.
Lucas druhá kniha série.
Hlavní postavy mě velice bavili a vtáhli do děje mafiánských rodin.
Vannina rozmazlená princezna, která mi při prvních pár kapitol pila krev avšak jsem ji nemohla upřít její drzost a odhodlanost. Časem jsem začala chápat, že jsou nějaké věci špatně a ohrožena více než se zdá.
Za to Lucase jsem milovala od první chvíle takový ten bad boy . Urputný, cílevědomý, chladný, krutý a přeci jen laskavý a sexy pod tou šlupkou.
Od knihy jsem dostala co vše chtěla a prožila několik emocí vztek, strach, vlhké kalhotky, něhu, radost, šok a mnoho dalších
Určitě se chystám přečíst i další díly už jen díky namlsáni pár kapitol z knihy Ricci a vrátit se i k prvnímu z bratrů Marca.

Kniha vyšla v nakladatelství Moje Romantika také tam knihu lze zakoupit

p. Rochesterová
16.02.2024 3 z 5

Musí se nechat, že je to o něco lepší než jednička to zase jo..

Ála1968
15.02.2024 4 z 5

Tento díl byl rozhodně zajímavější a akčnější než předchozí díl.Je krásné,jak jsou díly propojené a těším se na další bratry.I když si stále myslím, že je to takové nedodělané a něco tomu chybí

Iva095
15.02.2024 5 z 5

Lucase jsem si oblíbila už když jsem četla Marca, ale z Valentinou jsem měla stejný problém jako z Brooke v předchozím díle musela jsem si na ni zvyknout.
Příběh jsem si užila, byl svižný, zábavná, skvěle se četl.
Nejvíce jsem se nasmála u bonusové kapitoly.
Na odreagovaní je tato série naprosto skvělá.

"Ty čteš."
"No jo i někdo jako já čte."
"To mi k tobě moc nesedí."
"To bude tím, že mě moc neznáš."
"Vypadáš spíš jako děvkař se zálibou v ženských, motorkách, rychlých autech a nekončících párty."
"Jo, a k tomu všemu rád čtu."