Skóruj!

Skóruj! https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533369/bmid_skoruj-65e20fca3141c.jpg 5 3 3

Mladí na hřišti série

< 3. díl

Soutěž se blíží a Hina se ocitá pod tlakem okolí, Taiki jí však pomůže zahnat úzkost. Zároveň se přibližuje prefekturní kolo badmintonu, ve kterém hodlá Taiki zúročit plody tvrdého tréninku ve čtyřhře proti soupeřům ze střední školy Sadžikawa. Mládí se dává do pohybu a nezapomenutelné léto je za dveřmi.

Přidat komentář

Áňa 998
dnes 5 z 5

Manga Mládí na hřišti je ze sportovního prostředí a já bych nikdy neřekla, že mě takové prostředí bude u mangy bavit. Ale stačil první díl, a já si příběh plný platonické lásky a sportu oblíbila.
.
Hlavní hrdina Taiki má před sebou velkou badmintonovou zkoušku. Trénuje jak se dá, jednou z velkých motivací je trochu si šplhnout v očích Činacu, která září v batketu. Do toho tu ale máme i další postavy...
.
Tím mám na mysli Hinu, která je skvělá gymnastka. Mezi těmito třemi charaktery je patrný jakýsi milostný trojúhelník, ale ani jeden netuší, jak to ve skutečnosti je.
.
Tato manga ukazuje roztomilou školní lásku. Lásku, která překonává ty největší překážky a žene hlavní hrdiny za svými sny, jen aby byli lepší v očích svých vyvolených. Zároveň se tu ale objevuje závist, nějaké ty negativnější vjemy, aby vše nebylo jen růžové.
.
Jednou z hlavních věcí, která se mi líbí je, že postavy, ač sportovní hvězdy, ne vždy vítězí. Je tak krásně ukázáno, že ne vždy je k postupu potřeba výhra, ale že i prohra je něco, z čeho se lze poučit pro příště.
.
Třetí díl byl opět skvělý a já už se nemůžu dočkat čtvrtého. Činacu a Taiki jsou skvělé postavy, které mě moc baví a jsem zvědavá, jak to všechno dopadne! Takže pokud hledáte milou mangu, tady je!

Autorovy další knížky

Kódži Miura
japonská
2023  83%Mládí na hřišti
2024  95%Normální holka
2024  100%Skóruj!