Pozemští andělé

Pozemští andělé
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/48747/pozemsti-andele-48747.jpg 4 35 35

Průvodce pro vtělené anděly, elementály, vesmírné bytosti, nové duše a zasvěcené. V knize vám Dr. Doreen Virtue, duchovně zaměřená psychoterapeutka spolupracující s říšemi andělů, archandělů a víl, pomůže pochopit, jak mohl váš duchovní původ ovlivnit vaše životní poslání, osobnost, vztahy, zdraví a dokonce i vzhled.

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná
Vydáno: , Synergie
Originální název:

Earth Angels , 2002


více info...

Přidat komentář

LauraDuSantiago
12.03.2024 5 z 5

Čekala jsem jen výklad slíbeného, ale dostala jsem mnohem víc. Nejnabitejsi kniha informacemi.

DYRKA98
30.07.2023 5 z 5

Kniha byla fascinující! Knihu mi koupila v antikvariátu babička.


Gweny
04.01.2019 5 z 5

Kniha, kterou jsem před více než deseti lety dostala od dobrého kamaráda s tím, že jsem anděl svým vzezřením i dobrými skutky, které činím pro ostatní. Tehdy jsem knihu brala jako takovou bibli a důkaz o tom, že jsem se našla v charakteristice vtělených andělů a že jsem tedy jednou z nich.
Teď po Vánocích jsem si dělala pořádek v knihovně a knihu po tolika letech otevřela. Sice už nejsem tak zaujatá puberťačka, jako jsem bývala, ale v anděli věřím, i v ty pozemské a kniha mi po dlouhé době připomněla to, že jsou tu s námi i v lidském těle.

madonna6956
06.02.2017 4 z 5

Vlastně v knize jsem se dozvěděla, že jsem Vesmírná bytost.
Snad všichni jsme vesmírné bytosti, protože žijeme ve Vesmíru. Dozvěděla jsem se věci, které jsem ovšem ale o sobě už věděla.Ovšem ale otázky v dotazníku ''Jaký typ pozemského anděla jste vy?'' bych řekla, že jsem všechno z toho. Moje názory na věci se mění podle nálady. Třeba jedna z otázek: ''Máš radši zvířata a rostliny než lidi.'' Zbožňuji zvířata i rostliny. Mám ráda celkem i lidi, ale někdy mě naštvou, tak mám radši zvířata. Kanadské žerty mám taky ráda jak kdy. Je zde spoustu otázek, na které se mi absolutně odpovědět nedá, protože je cítím pokaždé jinak. Ale určitě má ta kniha něco do sebe a podílela se i částečně na tom, že si uvědomuji, že jsem v pořádku.
V závěru vlastně ezoterické knihy vás učí, abyste je nepotřebovali. :)

sira
05.08.2016 5 z 5

Kniha se mi líbila. Je psaná jednoduchým způsobem, není přehnaně ezoterická. Oceňuji přehledné rozdělení různých duší tady na Zemi. Je krásné si někde přečíst krásný popis toho, jak se člověk cítí, ale moc o tom s ostatními nemluví. Podle komentářů zde je vidět, že pro každého kniha není, ale myslím, že je to v pořádku. Koho to osloví, ten si z ní vybere to důležité pro sebe. Určitě mohou doporučit!

Lady Lili
11.07.2013

Četla jsem, že tato kniha vznikla čistě pro peníze a že je to hloupost. Nejsem tak napojená na andělskou sféru, abych teď dokázala říct, jak to je. Každý říká něco jiného. Nevím, do jaké míry jsem tedy byla při četbě ovlivněná, ale je pravda, že na mě z knihy celkem křičí ta potřeba se někam zařadit - zvlášť v odstavcích jako - když nejste tohle ani tohle, tak jste možná obojí atd.

Maruska_Babca
19.04.2013

Musím říct, že tato kniha mě velmi obohatila. Lidé jsou rozlišeni mezi bytosti (pozemské anděli) a podle svých pocitů, charakteristik a vlastností. A je důležité konstatovat, že se v tom člověk najde .
Mně to hodně oteveřlo oči, proč některé věci vnímám tak, jak je vnímám, a proč některé věci jsou mi velice nepříjemné a jsem na ně extrémně háklivá.

Knížka se čte dobře, velice lehce, je to takový hodně přátelský text, ale hodně málo odborný. Chyběly mi tam třeba zdroje, nebo nějaká východiska.
Svého času jsem tu kupovala tady. http://www.sevt.cz/obchod/knihkupectvi/top-tituly/

Štítky knihy

andělé esoterismus, ezoterika

Autorovy další knížky

Doreen Virtue
americká, 1958
2004  85%Léčení s Anděly
2004  86%Pozemští andělé
2007  74%Zbavte se svých kil bolesti
2006  91%Andělská terapie
2012  74%V zajetí jídla