Zahrada v souladu s přírodou
Marie - Luise Kreuter
![Zahrada v souladu s přírodou Zahrada v souladu s přírodou](https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/242110/mid_zahrada-v-souladu-s-prirodou-wUO-242110.jpg?v=1425911051)
Knížka německé autorky, která je unikátní zejména tlustým přehledem všech rostlin - od zeleniny, přes ovoce, trvalky, letničky, okrasné keře, bylinky až k vodním rostlinám. U každého druhu najdete přesné informace o způsobu výsevu / výsadby, rady pro přírodní hnojení, finty na škůdce a dobrou sklizeň a také ideální sousedy. Lexikon každého biozahrádkáře. Navíc je v knize unikátní tabulka se všemi chorobami a škůdci a radami, jak na ně (návody na jíchy, výluhy a postřiky). A mnoho dalšího.... celý text
![Greenfingers Greenfingers](https://www.databazeknih.cz/img/users/26_/267971/m_greenfingers-DHp.jpg?v=1649170693)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Zahrada v souladu s přírodou je takříkajíc biblí všech biozahradníků. Informace, které jsem zde načerpal mě inspirovaly v mnoha směrech a již deset let se nimi řídím.
![zelena_zabicka zelena_zabicka](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Výborná zahradnická knížka. Velmi pěkně uspořádané informace. Dozvíte se nejen, CO máte udělat, ale i laické a podrobné PROČ (jak např. funguje fotosyntéza, jaké je složení půdy apod.) Kniha je velmi čtivá, zajímavá, obsahujucí řadu informací, které na které jsem ani jinde nenarazila. Vhodná i pro začátečníky, neboť vše vysvětluje hezky do detailu.
![Kůra Kůra](https://www.databazeknih.cz/img/users/94_/94365/m_94365-Goi.jpg?v=1459855072)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Vynikající kniha. Podrobná a inspirativní, autorka je erudovaná a zkušená biozahradnice a na textu je to poznat.
2002 | ![]() |
2014 | ![]() |
2003 | ![]() |
2002 | ![]() |
2015 | ![]() |
Přehledně, jednoduše psaná kniha o zahradě, od začátků zahradničení.