Alea2014 Alea2014 komentáře u knih

☰ menu

Louskáček Louskáček An Leysen

Knihu jsem zkusila přečíst a je mi deset. Příběh pěkný ale nebavil mě tolik jako jiné knížky, z toho důvodu že už jsem na něho velká. Ale umím si představit že by se to někomu mohl líbit typla bych tak 5+ pro menší hezký příběh. Za mne pěkně čtyři hvězdičky.

18.05.2024 4 z 5


Jde sem lesem - Bylinková pohádka Jde sem lesem - Bylinková pohádka Daniela Krolupperová

Tuto knižku mi mamka četla když mi bylo šest let. Za mě si zaslouží pět hvězd protože jsem ji měla hrozně ráda. Pro menší od šesti nebo sedmi let super. Rozhodně doporučuji.

05.05.2024 5 z 5


Kamilka má velké starosti Kamilka má velké starosti Nancy Delvaux

Tuto knížku mi mamka četla když mi byly čtyři.Máme doma všechny díly Kamilek , mamka mi je četla pořad dokola protože jsem je milovala. Tento díl mi ale četla nejvíc protože jsem ji měla ze všech nejraději. Teď je mi ale deset a Kamilky po mě zdědil mladší tříletý bráška. Tomu je s mamkou čteme a také má všechny díly rád, ale nejraději má také tento díl stejně jako já. Určitě doporučuji pro malé děti kolem čtyř let.

05.05.2024 5 z 5


Kamilka a medvídek Míša Kamilka a medvídek Míša Nancy Delvaux

Hezká knížka. Mamka mi ji četla když mi byly čtyři. Četla mi ji pořad dokola jako ostatní díly protože jsem Kamilky zbožňovala. Teď je mi ale deset a Kamilky po mně zdědil mladší tříletý bráška. Tomu je s mamkou čteme a mají u něho také velký uspěch . Určitě doporučuji pro malé děti kolem čtyř let.

04.05.2024 5 z 5


Kamilka a její kamarádi Kamilka a její kamarádi Nancy Delvaux

Tuto knížku mi mamka četla když mi byly čtyři roky. Četla mi ji pořad dokola jako ostatní díly protože jsem ji zbožňovala. Teď je mi ale deset a knížky Kamilek po mne zdědil mladší tříletý bráška. Čtu mu je a také u něho mají velký úspěch. Doporučuji všem malým dětem kolem čtyř let.

04.05.2024 5 z 5


Víš, co má v plínce myš? Víš, co má v plínce myš? Guido Van Genechten

Můj tříletý bráška ji má a moc se mu líbí dostal ji když mu byli dva roky a přesto ji má rád i když teď mu jsou tři. Knížka má dětem pomoct aby se naučily chodit na nočník. U brášky má obrovský úspěch. Určtitě doporučuji pro děti co eště nechodí na nočnik a také asi zhruba od dvou let.

04.05.2024 5 z 5


Kamilka a její rodina Kamilka a její rodina Nancy Delvaux

Tuto knižku mi četla mamka když mi byly čtyři roky. Měla jsem ji jako první ze všech dílů a mamka mi ji četla pořád dokola protože jsem ji milovala. Teď mi je ale momentálně deset. Máme všechny díly které po mně zdědil můj tříletý bráška kterému je čtu a mají u něj také velký úspěch. Určite doporucuji pro děti kolem čtyř let.

04.05.2024 5 z 5


Kamilka a zvířátka Kamilka a zvířátka Nancy Delvaux

Knížku mi četla mamka když mi byly čtyři roky. Četla mi to furt dokola protože jsem tuto knížku jako malá zbožňovala. Teď mi je ale momentálně deset let, a tak ji čtu svému malému tříletému braškovi a tam má také velký uspěch. Nejvíce jsem ale měla ráda Kamilka má velké starosti a můj bráška to má taky tak. Pro děti kolem čtyř let doporučuji.

04.05.2024 5 z 5


Hříbě Hříbě Bonnie Bryant

Tento díl mě bavil stejně dobře jako jako ty předchozi velice pěkné a trochu napínavé . Tuto knihu vřele doporučuji jako všechny ostatní díly.

04.05.2024 5 z 5


Láska ke koním Láska ke koním Bonnie Bryant

(SPOILER) Tento díl byl snad lepší než ten první .
Za mně skvělé a chvílemi i smutné .
Moc mě mrzelo když hřebec Kobalt zemřel.

04.05.2024 5 z 5


Kamarádky Kamarádky Bonnie Bryant

První díl dívek v sedlech mě moc bavil
jako ostatní díly dívek v sedlech.
Doporučuji.

04.05.2024 5 z 5


Pipi Dlouhá punčocha (4 příběhy) Pipi Dlouhá punčocha (4 příběhy) Astrid Lindgren

Boží příběh, zbožňuji tuto knížku mám radši nez děti z bullerbynu je mi totiž deset let a četla jsem jí nedávno a moc se mi líbila, určitě si zaslouží pět hvězd. Výrazně pro děti kolem devíti let doporučuji.

04.05.2024 5 z 5


Děti z Bullerbynu Děti z Bullerbynu Astrid Lindgren

Tato knížka mě bavila , ale dávám čtyři hvězdy z toho důvodu že chvílemi ne vše mě bavilo a třeba knížka Pipi dlouhá punčocha mě bavila víc ale to je věc názoru. Ale jinak doporučuji je totiž z větší části zábavná a dobrodružná . Doporučuji číst zhruba od osmi nebo sedmi let , sama jsem ji četla v osmi letech.

04.05.2024 4 z 5


Eli, Oli, Al a pes Hanibal Eli, Oli, Al a pes Hanibal Valja Stýblová

Skvělá knížka, moc mě bavila. Určitě doporučuji

04.05.2024 5 z 5


Láska na první pohled Láska na první pohled Tina Caspari

Tato knížka se mi líbila, je to takový spíš oddycháček na jedno odpoledne. Ale i tak jsou tam zajímavá dobrodružství o dívce
Bibi co miluje koně. Za mne dávám čtyři hvězdy protože je spousta i hezčích knih. Ale doporučuji, jinak je to hezká knížka.

04.05.2024 4 z 5


Vánoční prasátko Vánoční prasátko J. K. Rowling (p)

Moc pěkná knížka. Zažila jsem tam spoustu dobrodružství s hlavními hrdiny knížky. Knížka je hodně fantazijní ale i moc krásná. Dávám čtyři hvězdičky z toho důvodu že určitě mám doma i lepší knížky a někdy ne vše mě bavilo ale jinak byla moc pěkná. Doporučuji.

04.05.2024 4 z 5


Zmatek kolem Samiry Zmatek kolem Samiry Marliese Arold

Zajímavá knižka ale existují i lepší. Ale i tak se mi líbila.
Je to hezký pribeh o dívce a přátelství ke koním . Za mně zasloužene čtyři hvězdy. Jinak doporučuji.

04.05.2024 4 z 5


Famfrpál v průběhu věků Famfrpál v průběhu věků Joanne Rowling

Ze začátku jsem si říkala že super knížka ale druhá polovina byla spíš o jednotlivých družstvech což mě moc nenadchlo ale jinak dobrý. Záleží na tom jak ten človek co to čte má rád famfrpal.

04.05.2024 3 z 5


Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Malý princ za mne patří do nejlepších knih co doma máme. Kniha je velmi
na zamyšlení a hodně poučná. V knize je moc krásných poselství. Hvězdiček bych dala klidně i víc, ale víc jich dát už nelze.
Za mně skvělé.

04.05.2024 5 z 5


Černý krasavec Černý krasavec Anna Sewell

Knížka je sice krátká ale i přesto nádherná. Překrásné ilustrace, mám totiž toto staré vydání které je plné krásných obrázků. Moc krásné až dojemné.
Za mně si oprávněně zaslouží maximální počet hvězdiček.

04.05.2024 5 z 5