Kristýna6666 Kristýna6666 komentáře u knih

☰ menu

Ricci Ricci Marcy Jell

Zamilovala jsem do knih od Marcy Jell, a tenhle díl není výjimkou. Je to návykové a originální.

17.11.2023


Habibi Habibi Baja Dolce

Tohle jsem ještě nezažila,že bych nevěděla jestli se mi kniha líbila nebo ne.
Vždycky to bylo jasný buď kniha byla pro mě nebo nebyla. Kniha Habibi se mi líbila,protože autorka píše opravdu čtivě a poutavě a opravdu se toho nebojí. Nápad na příběh byl brutální. Zápletka ? Tak to byl teprve sakra nápad! Ale bohužel,za mě tohle téma mohlo mít v knize větší hloubku. Znenadání se to tam objevilo a zase zmizelo.

Cassie mi ze začátku opravdu nesedla,pak se díky bohu kousla do zadku a ukázala,že i ona má nějaké hranice.

Harry byl od začáku takový jakého jsem čekala- drzý,zvrhlý,majetnický,panovačný parchant který si bere co chce a nikoho se na nic neptá. A i přesto všechno mě v příběhu neoslovil,možná ty předsudky jsem měla nechat stranou,ale bohužel to co jsem se dozvěděla průběhu ,tak s tím jsem v klidu nebyla.

Kniha nebyla špatná to vůbec! Má obrovský potenciál a kvůli tomu vůbec nevím jak na tom s knihou jsem. Věřím,že si Habibi najde své čtenářky.

Nezapomínejte,že tohle je můj názor a každá jsme jiná. Každá od knihy očekáváme něco jiného,takže to co si myslím já si nemusíte myslet vy,což je v pořádku.

20.05.2023 3 z 5


Odveta Odveta Michaela Brnková

U této knihy se ve mně vystřídalo několik pocitů knihu jsem si užívala na plné obrátky. Kniha se četla sama. Vše bylo opět dokonale propracované.
Napětí,vášeň,zápletka,humor,sex,romantika vše v knize bylo a pro mě bonus-podsvětí.
An a Sem byli opravdu dvojka! Oni dva pohromadě byli úžasní! Jejich věkový rozdíl vůbec nic mezi nimi nenarušoval spíš naopak díky tomu některé dialogy nebo scény byli zábavné. Slovní přestřelky mezi nimi neměli konce, ať byli za dobře, nebo ne. Chemie mezi nimi byla od začátku až do konce. Prostě mě bavili obě postavy.

Sem byl velký boss podsvětí byl dominantní občas hrubý a neskutečně přitažlivý! An byla šíleně zvědavá a umělo jí dost dobře rupnout v bedně a taky byla jediná, která se nenechala Semionem zastrašit.

Měla jsem radost, že se v knize opět objevili postavy z předchozích dílů.No a zápletka? Nechápu jak to autorka dělá vždycky to, tak skvěle vymyslí a promyslí A taky, že mě na konci pěkně převezla.. Už zas a ten epilog?
No, doufám, že to bude mít nějaké pokračování

Myslela jsem, že kniha Konflikt nemůže mít ( pro mě ) konkurenci no ale má a je to tahle kniha. Budu se nejspíš opakovat , ale @michaela.b.autorka psát prostě umí, umí. umí.

17.04.2023 5 z 5