Monika32 Monika32 komentáře u knih

☰ menu

Neklidná krev Neklidná krev Robert Galbraith (p)

Jak jsem předpokládala, kniha mě nezklamala. Je čtivá, příběh rychle ubíhá a ani chvíli jsem se nenudila. Až do poslední chvíle jsem neměla tušení, kdo je vrah. Nedalo se odtrhnou a pomalu každou volnou chvíli jsem ležela v knížce. Už se těším na další díl (doufám, že bude).

22.06.2022 5 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Přečetla jsem sotva půlku. Prostě se to nedá. Sexuální scény nic moc a za ten příběh mi to nestojí ani dočítat, už jen z důvodu Doriana. Je to příšerný člověk. Do dalších dílů se určitě nepustím.

07.10.2021 odpad!


Zlatoruká Zlatoruká Garth Nix

Tak jo, jsem zklamaná, hlavně tedy z konce. Knížka jako celek se mi líbila, ale vadí mi, že nebyl nějak rozvedený konec. Hezky se četla a za dva večery jsem ji měla přečtenou. Příběh byl hezký, ale mohlo tam být více scén s Chlorr.

15.03.2021 5 z 5


Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Před touhle knížkou jsme přečetla serii Dvorů od stejné spisovatelky a ty byly úžasné. Nejprve jsem si musela zvyknout na jiný styl psaní a proto mi trvalo dýl se začíst. Kniha je povedená a pěkně se čte. Skleněný trůn se mi moc líbil.

02.11.2020 4 z 5


Nádherné bytosti Nádherné bytosti Kami Garcia

Příběh je dobrý, ale vůbec mi nevyhovuje styl psaní. První knihu jsem ještě přelouskala, ale u druhé jsem to vzdala po pár stranách. Za mě nic moc, ale kniha je určená pro mladší.

18.06.2020 1 z 5


Ready Player One - Hra začíná Ready Player One - Hra začíná Ernest Cline

Viděla jsem film, pak jsem zjistila, že je i kniha, tak jsem si řekla, že si ji přečtu, abych zjistila ren rozdíl. Byla jsem velmi překvapená, jak moc se liší kniha od filmu a popravdě kniha byla o 100% lepší. Byla jsem z ní nadšená.

17.06.2020