3 kroky do tmy přehled

3 kroky do tmy https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/423709/bmid_3-kroky-do-tmy-WoL-423709.jpg 3 42 42

Jsme v roce 2044 a Marta Vondrová, studentka oboru Psychologie řídicích jednotek, se nechá najmout jako betatester nové verze automobilu ŠKODA. Marta ale netuší, že zrovna její prototyp dostal něco navíc. A to „něco“ dokáže Martu nejen vynalézavě dostat z nejedné prekérní situace, ale začne taky žárlit na každého, kdo se k Martě přiblíží. Jenomže zájemců není málo – a jdou jak po Martě, tak po jejím Othellovi.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 3 kroky do tmy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

jirijanovotny
16.11.2022 4 z 5

I přes to, že je kniha psaná doslova na zakázku a je to z ní znát na první pohled, tak to není ve výsledku vůbec na škodu (ale na Škodu).

Tím, že je zakázkové psaní přiznané, tak člověk ví, do čeho jde. Navíc je kniha zajímavě doplněna o technické vysvětlivky formátu, který už ani nejde nazvat jako "pod čarou".

Prvky sci-fi jsou pojaty poměrně střídmě a autor se drží celkem při zemi. Prezentuje budoucnost technologií tak, jak je aktuální trend a kam právě směřují. Tedy až na tu Škodovku, ta se možná roku 2044 nedožije :)

Mystifica
18.04.2022 2 z 5

Řekla bych taková průměrná, žánru poplatná povídka. Četlo se to docela slušně, je to takové James Bondovské... Každopádně myslím, že si Škodovka za přístup k hledání zaměstnanců zaslouží pochvalu a knížka zájemce z řad studentů naláká :)


Hall3006
20.03.2021 4 z 5

Útlá kniha na objednávku od Škody Auto byla zábavná i poučná. Vtip a nápady spolu s poznatky vědy a techniky tvořily děj dobrého příběhu v nichž technologie nám není neznámá a dává pocit, že už stojíme ve dveřích této budoucnosti.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha 3 kroky do tmy v seznamech

v Přečtených58x
ve Čtenářské výzvě4x
v Knihotéce39x
v Chystám se číst21x
v Chci si koupit6x