99 národních specialit sovětské kuchyně přehled
Alena Vlčková , Miloslav Švandrlík
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/178519/99-narodnich-special-178519.jpg
3
2
2
Speciality teplé kuchyně - Ryby - Hovězí maso - Vepřové - Telecí - Skopové - Mletá masa - Vnitřnosti - Bezmasá jídla - Králík - Kuře - Kachna - Husa.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 99 národních specialit sovětské kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha 99 národních specialit sovětské kuchyně v seznamech
v Přečtených | 5x |
v Knihotéce | 9x |
v Chci si koupit | 3x |
Jde o recepty ruské kuchyně. Nehledejte zde žádnou vtipnou povídku.