99 národních specialit sovětské kuchyně přehled

99 národních specialit sovětské kuchyně
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/178519/99-narodnich-special-178519.jpg 3 2 2

Speciality teplé kuchyně - Ryby - Hovězí maso - Vepřové - Telecí - Skopové - Mletá masa - Vnitřnosti - Bezmasá jídla - Králík - Kuře - Kachna - Husa.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 99 národních specialit sovětské kuchyně. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Kontryhelka
30.11.2020 2 z 5

Jde o recepty ruské kuchyně. Nehledejte zde žádnou vtipnou povídku.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha 99 národních specialit sovětské kuchyně v seznamech

v Přečtených5x
v Knihotéce9x
v Chci si koupit3x

Autoři knihy

Alena Vlčková
česká, 1942 - 2011
Miloslav Švandrlík
česká, 1932 - 2009