Adibas přehled

Adibas
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/277616/bmid_adibas-zi2-277616.jpg 1 17 17

Válka mezi Ruskem a Gruzií je v plném proudu. Ruští vojáci obklíčili Tbilisi. Ale několik mladých hipsterů z Tbilisi válka za humny vůbec nezajímá. Vytvářejí si svou vlastní realitu složenou z nevázaného sexu, dostupných drog a muziky z iPodu. Válku znají jen z internetu, rádia a televize. Nevnímají každodenní realitu kolem sebe – realitu plnou bídy a utrpení. Žijí ve své falešné realitě.... celý text

Romány
Vydáno: , Omega
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Adibas. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Ginosaji
01.09.2020 odpad!

První dvě nebo tři povídky jsem měla pocit, že tohle bude po literatuře české moderny příjemný oddych. Víc jsem se snad zmýlit nemohla. Z odpočinkové literatury o ničem, která se ovšem ale pořád dala číst, se vyklubala směska keců bez minimální výpovědní hodnoty. Od relativně ucházejícího začátku to šlo do háje. Nechápu, že se něco takového vůbec dostalo na český trh. Trefnější název by byl snad "Zazův nemravný deníček".

grimik
26.05.2020 odpad!

Je mi líto nepřečtených knih a tak čas od času přečtu i to, co mi přistane v ruce omylem. Jako třeba tato kniha, kterou mi přibalili do objednávky jako dárek zdarma. Zkusil jsem to, ale jde o absolutně nečitelný brak. Snůška vůbec spolu nesouvisejících kapitol o ničem. Kniha plná sexismu, sexu, pojetí žen jako kusu masa, chlastu a fetu. Je to blábol, pro který je škoda sebemenšího kousku papíru.


Ginosaji
21.04.2020 odpad!

Jak si to tak pročítám, přemýšlím, zda mi stála i za těch hloupých 9 korun..

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Adibas v seznamech

v Přečtených27x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených3x
v Knihotéce12x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit2x

Autorovy knížky

Zaza Burchuladze
gruzínská, 1973
2016  27%Adibas