Adventinky 1994: Muž z Borové hory / Vánoční zázrak / Návrat domů / Polibek pro podivína přehled

Adventinky 1994: Muž z Borové hory / Vánoční zázrak / Návrat domů / Polibek pro podivína https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/209855/bmid_adventinky-1994-209855.jpg 4 8 8

Čtyři povídky nesoucí se v duchu Vánoc. Lisa Jackson - Muž z Borové hory: Brett Mason se domnívá, že se z lásky k Libby Bevansové vyléčil, ale jen do chvíle, kdy svoji bývalou snoubenku zachrání před utonutím v ledové řece. A s Libby v náručí brzy pochopí, že ne každý vánoční dárek je převázán stuhou. Emilie Richards - Vánoční zázrak: Chloe Palmerová zná dobře všechny vánoční zvyky, ale tyto svátky jsou úplně jiné. Je to nějaké zvláštní kouzlo, nebo Egan O'Brien, kdo to má na svědomí. Joan Hohl - Návrat domů: Diana byla před lety zoufale zamilovaná do svého nevlastního bratra. Matt musí odejít od rodiny, ale Diana ho nikdy nepřestane milovat. Jsou tu Vánoce a Matt se vrací po dlouhé době domů. Lucy Gordon - Polibek pro podivína: Dawn se s Benem zasnoubí právě o Vánocích. Ben téhož dne odjíždí do temné, zasněžené noci a už se nevrátí. Snad jen zázrak může zatvrzelého Bena přivést zpět do láskyplné Dawniny náruče.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Christmas Stories 1993 , 1993


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Adventinky 1994: Muž z Borové hory / Vánoční zázrak / Návrat domů / Polibek pro podivína. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Mesačnica
02.01.2021 3 z 5

(SPOILER) Kniha prináša štyri príbehy v čase Vianoc. Prvý príbeh (Muž z Borové hory) sa odohráva v mrazivej americkej divočine, kde sa Brett cíti ako doma a celkom je spokojný so svojím samotárskym životom. Keď však príde jeho bývalá snúbenica Libby, všetko sa zmení a Brett pochybuje o výhodách samoty.
Druhý príbeh (Vánoční zázrak) zobrazuje dilemy Chloe, riaditeľky detského domova - naučiť svoje chovankyne tvrdej realite alebo im venovať aspoň raz skutočné Vianoce? Postaviť okolo seba múr a nepustiť si do srdca Egana O'Briena alebo podľahnúť citom a tým aj začať veriť na zázraky?
Tretí príbeh (Návrat domů) načrtáva rozporuplný vzťah medzi nevlastnými súrodencami. Diana stále miluje Matta, napriek škandálnemu odhaleniu rodiny a aj uplynulým rokom. Keď vyhnaný súrodenec prichádza domov na otcovo želanie, aby sa zmierili, Diana tomu nemôže uveriť a najradšej by sa vianočných sviatkov v kruhu rodiny vôbec nezúčastnila. Ona však už nie je mladé dievča, ktoré by pred problémami utekalo a tak sa rozhodne trápnu záležitosť z minulosti vyriešiť.
Posledný príbeh (Polibek pro podivína) rozmotáva klbko lásky Bena a Dawn. Dawn pracuje ako veterinárka na americkom vidieku, kde našla útočisko po trápení zlomeného srdca. Aké je jej prekvapenie, keď dlhotrvajúcu tradíciu - vianočnú besiedku pre postihnuté deti - odmieta nový majiteľ dedinskej sály usporiadať. O to väčšie je ešte jej zdesenie, keď v novom majiteľovi spoznáva svojho bývalého snúbenca.
Osobné hodnotenie: 1. príbeh - pekné, romantika, sneh, vášeň, bolo to fajn.
2. príbeh - veľmi dojímavé a krásne, odporúčam čítať ako posledné.
3. príbeh - no tu som mala trochu výhrady kvôli tomu súrodeneckému vzťahu, ale nakoniec to celkom ušlo.
4. príbeh - to sa mi čítalo najťažšie, neviem, či autorka až násilne neprenášala Dickensovu Vianočnú koledu do príbehu, ale už keď sa to rozbehlo, bolo to už lepšie.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Adventinky 1994: Muž z Borové hory / Vánoční zázrak / Návrat domů / Polibek pro podivína v seznamech

v Přečtených14x
v Knihotéce19x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x