Amazing Spider-Man: Rodinný podnik přehled

Amazing Spider-Man: Rodinný podnik https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/347867/bmid_amazing-spider-man-rodinny-podnik-a66-347867.jpg 4 75 75

Petr Parker – kterého kousnul radioaktivní pavouk – získal Velkou Moc, ale nejdřív se musel naučit, že s tím přichází i Velká Zodpovědnost. Tahle lekce se stala součástí jeho osobnosti a po celých padesát let byla základem všech skvělých Spideyho příběhů. Takže, jak udržet tyhle příběhy stále nové a svěží? Jak najít pro Petra novou odpovědnost? Co nás přinutí zas a znova napjatě otáčet na další stránky? Je nějaký zvrat či nápad, se kterým Spideyho scenáristé ještě nevyrukovali? Je – a přišli s ním Mark Waid a James Robinson. Tak buďteve střehu. Přiřítí se k vám se svým příběhem jako s nadupanou sportovní károu, otevřou dveře, zařvou: „Naskočte!“ a už si to svištíte pryč! Berou vás a Spideyho na místa, kde jste nikdy nebyli... spolu s tajemnými novými postavami, které můžou všechno změnit. Rodinný podnik vám přináší tu správnou pavoučí akci... a navíc tolik šokujících zvratů, kolik jen dokážete zvládnout. A to vše dokonale zhmotnili Gabriele Dell’Otto a Werther Dell’Edera. Tohle není komiks, který byste si jen tak jednou přečetli. K tomuhle se budete vracet. Není to jen dobrý Spideyho příběh – je přímo skvělý! - Dan Slott, prosinec roku 2013... celý text

Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Amazing Spider-Man: Family Business , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Amazing Spider-Man: Rodinný podnik. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

ArkAngel
20.07.2022 4 z 5

Slušný a jednoduchý špionážní příběh s nádhernou kresbou, ve kterém se objeví Spider-Manova (ne)sestra a vládce podsvětí Kingpin. Pavoučí muž se v tomhle příběhu vydává na cestu kolem světa, aby vyřešil případ, který započali jeho rodiče pracující jako špioni. Do dnešního dne vlastně úplně nevíme, jak to s Parkerovou sestrou vůbec je, ale to nevadí. V tomhle komiksu to odstartovalo a byť je to celkem klišé a rodinní příslušníci se hromadí všem hrdinům, ke špionážní povaze rodičů Parkerových by to snad i sedělo.

TonyM4N15
27.02.2022 4 z 5

Nádherná kresba, pěkný příběh v podání sestry Petera Parkera, ideální pro začátečníky.
Naopak možná až moc urychlené, čekal bych od autora víc komiksů v češtině.

Doporučuji.


fvalek
07.02.2022 4 z 5

Nemám vůbec nic proti, ale od takové sólovky v krásné tvrdé vazbě a velké reklamě bych čekal něco maličko víc. Sice se to celé odehrává v delším časovém úseku a procestuje se řada zemí a měst, ale i přesto je to takový uzavřený příběh o jedné zápletce, která není kdovíjak nápaditá. Pozitivní je, že krásná a skvělá kresba dodávají pocit akčního thrilleru a celý příběh má opravdu takové Indiana Jonesovské vibes.

Příběh je to poněkud vážnější a vytahuje minulost Peterových rodičů, což je možná docela přelomové. Rodinné shledání a rodinný podnik je tam trošku nucené a projde až příliš rychle. Na druhou stranu musím říct, že sestřička byla vážně sympatická a nevadilo by mi si ji tam ponechat pro další příběhy (viz Amazing Spider-Man). Mám ale pocit, že zatímco tady byla její podoba s Peterem daná iluzí, v Amazing Spider-Manovi říkala něco o plastických operacích? Ale to teď možná plácám. Příběh je vážně hezky rozpracovaný, až je škoda toho jednoduchého konce. Tam asi nic nepřekvapí a je to i docela rychle vyřešené. Co ale vyrazí dech je konečné odhalení o rodičích!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Amazing Spider-Man: Rodinný podnik v seznamech

v Přečtených81x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených2x
v Knihotéce32x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech1x

Autoři knihy

Mark Waid
americká, 1962
Gabriele Dell´ Otto
italská, 1973
James Robinson
britská, 1963