S kůží na trh přehled

S kůží na trh
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/242813/bmid_s-kuzi-na-trh-CQ7-242813.jpg 4 137 137

Když Anitě Blakeové pošle upíří sériový vrah Vittorio děsivý suvenýr z Las Vegas, musí varovat místní autority, s čím mají co dočinění. Jen je vše ještě horší, než si myslela. Několik policistů a jeden upíří popravčí už byli nevysvětlitelným způsobem zavražděni. Anita se tak s pomocí sadistického sériového vraha Otty Jefferiese, praktického sociopata Edwarda a několika upírů, které jí vybral Jean-Claude, vrhá do děsivé hry na kočku a na myš. Otázkou zůstává, kdo je kočka a kdo myš.... celý text

Literatura světová Horory Fantasy
Vydáno: , Epocha (ČR)
Originální název:

Skin Trade , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S kůží na trh. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

Nikidree
25.10.2023 2 z 5

Upřímně, nevím co si o tomto dílu myslet. Trvalo mi se začíst, protože prvních cca 50 stránek se vlastně nic moc nedělo. Hlavním prvkem totiž byla Anita a její divné chování vůči Ottovi a vlastně skoro všem mužům, kteří se objevili. A když říkám divné, myslím tím naprosto divné. Neustále obhajování, vysvětlování, emocionální projevy, výkyvy a úlety...

Celkově na to, kolik má kniha stran, se to brutálně táhne. Navíc celé vyšetřování je fraška. Vždyť nikdo z hlavnějších postav skoro nic neudělal. Ani pomoc od Jean-Clouda neměla žádný význam v rámci děje. No pokud nepočítám, že si očividně trochu víc získala přízeň upířích bratrů..

Buď mi tento díl nesedl, nebo jsem už jen unavená z toho, jak se Anita chová + že autorka neudělá díl o tom, že se konečně něco naučí ovládat a nebude v tom pořád jen tápat.
Zbylé dva přeložené díly dočtu, ale jen proto, abych sérii dokončila.

havrmoni
20.03.2020 3 z 5

Celou dobu jsem si říkala, no konečně díl na 4*. A co se ke konci nestane. Orgie. Nakrmila se sexem na upířích bratrech, fajn. Ale co to bylo potom, jsem unavena, ale tygříka nikdo nechce, tak mu nabídnu rychlovku a ten druhej na to bude koukat a komentovat to?? No to fakt ne. To autorka opravdu nedokáže zpracovat jinak, že láska zvítězí?? Je toho málo, tak jí necháme zase odumřít mozek a nacpem do ní další pindíky pokud možno najednou. A ten konec ? Ta mocná Anita se silnými řeči a věčně vzteklá, je najednou poslušná a dělá co jí Vittorio poručí. A ejhle všechno je to spojené se sexem. Konečně to po dlouhé řadě, ne příliš dobrých knih, mohl být hezký příběh a do třičtvrtě i byl. Pak se to opět po*ralo.


x-lee-x
04.07.2019 5 z 5

Opět další top díl. Čteno jedním dechem. Sice konec byl docela uspěchaný, ale jinak jsem si vychutnala každý řádek.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha S kůží na trh v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených238x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených9x
v Knihotéce146x
v Chystám se číst79x
v Chci si koupit25x
v dalších seznamech7x