Aplikace lásky přehled

Aplikace lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/451613/bmid_aplikace-lasky-5Cw-451613.jpg 4 86 86

Miles a Zoe mají neobyčejnou práci – živí se jako ghostwriteři na seznamovacích aplikacích. Klienti jim platí za to, že pro ně založí jejich vlastní neodolatelný profil, projdou řadu možných kandidátů a začnou si psát s tím, koho vytipují coby ideální protějšek. Jakmile se prolomí ledy a přeskočí první jiskra, nechávají zbytek na svých klientech. Jenže, co když se ghostwriter zamiluje do ženy, kterou vybral pro svého klienta? A co když za jejím profilem také stojí někdo jiný? Ve skutečnosti se možná nemůžou vystát, ale v online světě to mezi nimi jiskří. Přijdou Miles a Zoe na to, že mají společného víc než každodenní hádky o poslední koláč a místo v oblíbené kavárně?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

Ghosting: A Love Story , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Aplikace lásky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

lejera
02.05.2024 3 z 5

Kniha měla svěží příběh, nový, neotřelý, ze zajímavého prostředí. Na druhou stranu měl příběh nedostatečnou zápletku, konec byl úplně o ničem a vůbec jsem to nepobrala, že to bylo jako vše?
Dojem z knihy kazily hojné a zbytečné překlepy.

RobinDay
26.04.2024 4 z 5

Za dva dny přečteno. Velmi jsem se pobavila. Představovala jsem si hlavní hrdiny tak trochu jako hlavní postavy z filmu Set It Up, celou dobu mi vyskakovali jejich tváře a charaktery. Za sebe rozhodně doporučuju!


bezzink
21.04.2023 3 z 5

Pekny, zajimavy a mily pribeh. Trochu zmena od tech bestsellerovych zalezitosti, kdy on je bud toxicky parchant nebo majetnicky parchant nebo proste jen chladny arogant nebo vsechno tohle dohromady. Vetsinou je to taky sef a bohac. :))
Naopak tohle bylo krasne osvezujici, kdyz si muzete precist pribeh dvou lidi, kteri jsou oba v podstate uplne normalni, maji zamestnani a jeden z nich neni bohac a nezachranuje chudou popelku v nesnazich. ;)
Na druhou stranu, necitila jsem zadnou chemii, zadne velke emoce. A celkove to jejich zamestnani bylo dost nerealne, coz sami potvrdili tim, ze nepsali za sve klienty, ale za sebe. Dost veci jsem i preskakovala, nektere jejich chatovani, taky emaily od jejich sefu atd.
Bylo to zkratka fajn slow burn, ale za me malo burn. ;) Kazdopadne stoji to urcite za precteni, uz jen kvuli tomu netradicnimu pojeti.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (38. týden)

13.09.2020


Knižní novinky (37. týden)

06.09.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Aplikace lásky v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených109x
ve Čtenářské výzvě27x
v Doporučených2x
v Knihotéce121x
v Chystám se číst101x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech5x