Aristokratka pod palbou lásky přehled

Aristokratka pod palbou lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499649/bmid_aristokratka-pod-palbou-lasky-Sie-499649.jpg 4 990 990

Aristokratka série

< 6. díl

Z královského výletu do Nizozemí si Marie III. Kostková přiveze kromě zážitků a fotky s Jejím Veličenstvem královnou Beatrix také milostnou šmodrchanici, která se „vystříbří“ až na úplném konci nového pokračování; na zámku se, mimo jiné, zjeví i Helenka Vondráčková. Milostných šmodrchanic se ovšem na Kostce vyskytne víc, a většina bude zaznamenána filmovým štábem nizozemské televize. Pod palbou lásky se ocitne i kastelán Josef! Čtenáři, kterým už aristokratka lezla krkem, jistě přivítají informaci, že „sága“ , které se dosud prodalo téměř půl miliónu výtisků, pokračovat nebude. Zároveň ovšem není zcela vyloučeno, že se časem objeví díl, který celou sérii předchází a kdy se na chvíli ocitneme v roce 1983, během kterého aristokratka…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Aristokratka pod palbou lásky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (257)

klotylda.ln
12.04.2024 odpad!

První tři aristokratky byly skvělé, opravdu jsem se od srdce zasmála a smála se kolikrát i nahlas. Ale další díly velká klesající tendence...no a poslední díl - nevěřila bych tomu, ale nedočetla jsem to. Nedalo se. A to přečtu víceméně všechno a málokdy knihu odložím. Tohle se prostě vůbec nepovedlo.

zimka.r
04.04.2024 5 z 5

1. Aristokratka na koni, 2. Poslední aristokratka, 3. Aristokratka ve varu, 4. Aristokratka a vlna zločinnosti 5. Aristokratka u královského dvora 6. Aristokratka pod palbou lásky.....Já jsem moc spokojená. Hned sem koukala, kde je další díl a on vážně není?? To je škoda! Určitě by bylo o čem dál vyprávět :)


MíšaS.
28.02.2024 5 z 5

Tento díl si svých 5* zaslouží. A klidně bych si přečetla i další díl o svatbě, protože ta by se také určitě neobešla bez karambolů a průšvihů :)

všechny komentáře

Související novinky (21)

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023


10 nejprodávanějších knih (beletrie, 1. týden)

12.01.2023


Nejprodávanější knihy posledního týdne 2022 (beletrie)

04.01.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (2)

Já: Moji bližní mi lezou na nervy. Kněz: To každýmu. Proč myslíte, že svatý František mluvil jenom se zvířaty? Já: Nevím... Kněz: Protože mu neodpovídala. Na zámku máte hromadu vycpanin, choďte se tam odreagovat. Já: Bývám vzteklá... Kněz: Pokud vím, máte to v rodu. S tím nic nenaděláte. Ale musíte se modlit, abyste nikoho nezabila. To by byl hřích do nebe volající a pár odčenášů by to nespravilo.


(Při zásahu protiteroristické jednotky na Kostce. Dva dny po mohutné oslavě konce návštěvnické sezony, všichni na zámku mají kocovinu) Vyjednavač k Josefovi: Dobrý den, pane, já jsem Honza, jsem psycholog a chtěl bych vyřešit náš společný problém. Jak vám můžu říkat? Josef: Klidně mi říkejte Vaše Veličenstvo, to je mně úplně fuk. Do zámku vás nepustím, jasný? A dost silně pochybuju, že máme společný problém. Už druhý den mě hlava bolí jak střep, od rána jsem vypil kýbl vody, takže močový měchýř mám jak vodojem a stejně bych pořád pil jak těžký diabetik, v žaludku mně proběhl státní převrat a ve střevech mám autodráhu... Ještě pořád si myslíte, že máme společný problém?


Kniha Aristokratka pod palbou lásky v seznamech

v Právě čtených31x
v Přečtených1 397x
ve Čtenářské výzvě409x
v Doporučených42x
v Knihotéce341x
v Chystám se číst224x
v Chci si koupit57x
v dalších seznamech4x