Tváře smrti přehled

Tváře smrti
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/161418/bmid_tvare-smrti-161418.jpg 3 81 81

Batman Detective Comics série

1. díl >

Batman se střetne se svým nejděsivějším protivníkem. Z Arkhamovy léčebny zmizí Joker a z hrozných stop, jež po sobě zanechal, nedokáže ani Batman vyčíst, k čemu vlastně došlo. V celém Gotham City se dějí prapodivné, hrozné věci a zdá se, že za tím vším je nový zloduch, který si nechá říkat Dollmaker. Ten nyní unesl další dvě oběti – mladou nevinnou dívku a policejního komisaře Jima Gordona. Chce-li je Batman zachránit, musí Dollmakerovi jako návnadu předhodit něco mnohem lákavějšího – sebe samotného. Když má již Dollmaker Batmana ve své moci, hodlá jej prodat tomu zájemci, který za něj zaplatí nejvíc. Dokáže Batman nakonec uniknout i z tohoto zajetí? A podaří se mu vypátrat Dollmakerovo tajemství a zjistit, kam se vlastně poděl Joker? Nebo nakonec zvítězí Dollmaker?... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Faces of Death , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tváře smrti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

ALLO_ALIgirl
20.03.2024 odpad!

Ble...

ArkAngel
02.08.2022 3 z 5

Příběh začíná s Jokerem, aby si mohl nechat uříznout obličej a na několik knih zmizet ze scény... to není zrovna dobrý začátek. Následuje Dollmaker, který krade orgány a přešívá lidi a závěr nás přivádí do Tučňákova ledovcového kasina. No... scénář jako takový ale ničím nevyniká a je vám jasné, že to Gordon i ostatní přežijí. Postava Dollmakera je ale fajn, byť by to chtělo některé věci dotáhnout a dát spíše prostor jemu než nudným poskokům.


Ivan Kučera
22.05.2022 3 z 5

Neviem, nechytilo ma to. O čo náruživejšie to začalo, o to viac ma to v druhej polovici otravovalo. Scenárista majstrovsky odvádza našu pozornosť od začiatočného príbehu s nezameniteľným Jokerom. Ani sa nenazdáte a ste zrazu niekde úplne inde. Joker zmizne a už sa nevráti a namiesto neho prichádzajú iní záporáci, ktorí príbeh odvedú úplne iným smerom. Navyše je zjavné, že niektoré dejové linky a odbočky sú dokončené inde, takže z Tváří smrti zrejme budete mať taký ten pocit, že je to síce fajn, ale vlastne ste veľa veciam nemali šancu porozumieť. Čo je bez debaty, to je skvelá, fakt temná (a občas sympaticky nechutná) kresba.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (1. - 7. 5.)

01.05.2013


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tváře smrti v seznamech

v Přečtených100x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce53x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech2x