Batman v černé a bílé přehled

Batman v černé a bílé https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/416262/bmid_batman-v-cerne-a-bile-dnq-416262.jpg 4 41 41

Temný rytíř v černé a bílé! Sborník, na kterém se sešli ti nejslavnější kreslíři a scenáristé z komiksové branže s jediným úkolem – vytvořit skvělý Batmanův příběh zcela bez barev. Jen v černé a bílé. Měli se soustředit na to nejpodstatnější: Na světlo a stín. Na lásku a nenávist. Na dobro a zlo. Na Batmana. Ve sborníku najdete poctu klasickým příběhům i cesty do budoucnosti. Najdete tu drsné kriminálky, psychologická dramata, akci, horory i grotesky. Mezi autory najdete taková jména jako je Neil Gaiman, Simon Bisley, Jim Lee, Joe Kubert, Ted McKeever, Liberatore, Matt Wagner, Gary Gianni, Bruce Timm, Richard Corben či Brian Bolland. Je to ten nejlepší pohled do duše Temného rytíře, jaký můžete najít.... celý text

Literatura světová Komiksy Thrillery
Vydáno: , Crew
Originální název:

Batman: Black and White vol. 1 + vol. 2 , 2007


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Batman v černé a bílé. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

OldaB
04.02.2024 3 z 5

Kdysi jsem četl v Crwi pár příběhů a těšil jsem se, až to vyjde souborně. Bohužel šlo zrovna o ty nejlepší, hlavně poslední oddíl knihy je hodně slabý. Pro mě spíše zklamání.

Nikusha
30.08.2023 5 z 5

No mně se tenhle soubor líbil moc. Kdybych to měla shrnout tak určitě 80% knihy. Nemám ráda kresby, které jsou špatně čitelné, ale těch tam bylo pár. Krátké příběhy, které na sebe nijak nenavazují, zajímavé informace o každém autorovi na začátku jednotlivých příběhů. Četla jsem to v práci na noční a to je úplný ideál. Nenáročné, krátké, poutavé. Za mně ano!


puml
07.09.2022 3 z 5

Spíš zklamání, naštěstí jsem měl ten komiks z knihovny, i když jsem si ho původně chtěl koupit, ale obecně mám trochu problém s formátem komiksové povídky, tam se totiž nestihne pořádne nic rozvinout, natož jít do hloubky. A udělal jsem dobře, že jsem si tuhle knížku jen půjčil. Je to takové nemastné neslané, kresba občas fajn, ale to je tak všechno. Občas pěkná pointa, ale to mi v případě Batmana nějak nestačí. Četl jsem tedy jen pár příběhu, kde mě zaujala kresba, ostatní pak jen prolistoval. Zase se mi potvrdilo, že komiksu sluší spíše delší do sebe provázané příběhy, ve kterých lépe vystoupí na povrch temné hlubiny jednotlivých postav a jejich mnohdy skryté motivace.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Batman v černé a bílé v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených48x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených1x
v Knihotéce27x
v Chystám se číst17x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech1x