Batman: Zatracení přehled

Batman: Zatracení https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/428447/bmid_batman-zatraceni-faV-428447.jpg 4 92 92

Joker je mrtvý O tom není pochyb. Jedinou záhadou zůstává, jestli mu ten jeho hubený krk konečně zlomil sám Batman, nebo jestli za tím stojí jiná gothamská zlověstná síla. Problém spočívá v tom, že Batman si na nic nevzpomíná... a čím více se noří do labyrintu tohoto případu, tím více pochybuje o všem, co se dozvídá. A kdo může být vhodnější k tomu, aby to všechno rozpletl, než... John Constantine? Háček je v tom, že i když John miluje záhady, je jedna věc, kterou má ještě radši – a to je pohrávání si s lidmi. A tak se nesourodý pár začne s Johnovou „pomocí“ hrabat v nechutných vnitřnostech Gothamu... a brzy se přiblíží šokujícímu odhalení, kdo doopravdy zavraždil Jokera. BATMAN: PROKLETÝ je průlomový hororový příběh s prvky nadpřirozena vyprávěný dvěma předními tvůrci moderního komiksu: Brianem Azzarellem (100 NÁBOJŮ, HELLBLAZER, BATMAN: EVROPA) a Leem Bermejem (HELLBLAZER, JOKER). Vydání v pevné vazbě obsahuje sešity BATMAN: PROKLETÝ 1–3 a galerii s pohledem na průběh tvorby opatřenou doslovem Briana Azzarella.... celý text

Literatura světová Horory Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Batman: Damned , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Batman: Zatracení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (26)

mirec88
03.05.2024 1 z 5

Divnejšieho a nudnejšieho Batmana som ešte nikdy nečítal. Príbeh v podstate žiaden, ani trochu som ho nepochopil, Batman je tu divný, Constantina neznášam, tak keď takto má vyzerať celá séria Black Label, tak ďakujem pekne. Jediná hviezdička je za kresbu, inak odpad! Azzarello sklamal.

perko
14.03.2023 4 z 5

Tenhle komiks mě v průběhu čtení vlastně vůbec nebavil, ztrácel jsem se v ději a celkově jsem se dost nudil. Ale pak přišel konec, já vše pochopil, všechno do sebe hezky zapadlo a já zjistil, že se mi to vlastně hodně líbilo. Těžko se to popisuje, ale tohle dílo ve mě zanechalo skvělý pocit, že jsem si něco takového mohl přečíst. Za 4 a půl hvězdy. Super!


Politre
29.01.2023 5 z 5

Dle rozporuplného hodnocení zdejších čtenářů vyplývá, že ne všem toto dílo sedlo, já budu na straně nadšených. Příběh mi rozhodně nudný nepřišel, začíná se bezprostředně po konci Jokera, při souboji na mostě a jde o kombinaci u Batmana zcela nevídanou, tj. příběh je směsicí hororových, mystických ba magických prvků a Gotham nikdy nebyl temnější a vizuálně podmanivější. Tím se dostáváme ke Bermejově kresbě. Jedním slovem je úchvatná a jedná se asi o nejlépe nakresleného Batmana, co jsem měl tu možnost vidět. Obálka je také kus umění. Možná chápu proč má zdejší "modré" hodnocení, příběh je totiž ne zcela polopatě podán a po pátrání po konečném vysvětlení konce na různých diskuzích, docházím k tomu, že je chápán různě a nejednoznačně. Což ale neberu jako zápor, spíše vybízí k dalšímu přečtení.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (7. týden)

08.02.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Batman: Zatracení v seznamech

v Přečtených101x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených2x
v Knihotéce51x
v Chystám se číst15x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech2x