Bílá těla přehled

Bílá těla
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/358190/bmid_bila-tela-MDB-358190.jpg 4 111 111

Od narození jsou dvě – sice dvojčata, ale každá jiná. Tilda je citlivá a labilní, přesto se jí podaří prosadit ve světě filmu jako herečka. Callie je nenápadná a nejistá a cítí potřebu dávat na sestru pozor. Callie zaskočí, když začne Tilda chodit s bohatým Američanem. Nejdřív je nadšená, ale postupně v ní narůstá podezření, že by Felix mohl být pro sestru nebezpečný. Se svými obavami se svěří na internetovém fóru zaměřeném na problematické vztahy s muži se sklony s násilí. Tilda se za Felixe vdá, ale podezření Callie stále narůstá. Potom je však Felix nalezen v hotelovém pokoji mrtvý. Policie vylučuje cizí zavinění, ale Callie, která celý život pozoruje okolí, je jiného názoru…... celý text

Literatura světová Dobrodružné Thrillery
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

White Bodies , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bílá těla. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (38)

Zlatinka.Emilly
11.11.2023 2 z 5

Ze začátku se mi kniha líbila, později už takové neslané nemastné a ten konec, ten tedy dal korunu celému příběhu. Sestry byly šáhnuté, každá trochu jiným způsobem, policie laxní, Lucas mrtvej živej, prostě příběh bez ladu a skladu.

Tess.96
01.11.2023 4 z 5

Upřímně musím říct, že se mi do knihy Bílá těla vůbec nechtělo. Ani nevím z jakého důvodu, možná mě tolik nelákala obálka, protože anotaci jsem neznala (ráda se nechám překvapit). Nakonec jsem ale ráda, že jsem se ke knize dokopala a přečetla ji.

Kniha vypráví příběh o dvou sestrách, dvojčatech z pohledu jedné sestry, která je svým způsobem posedlá svým dvojčetem. Její sestra se dostane do toxického vztahu a ona se z toho může zbláznit a začíná naprosté psycho, ale jakože doslova. V polovině knihy jsem byla přesvědčená, že vím, jak to dopadne, ale kniha je napsaná tak čtivě, že mě to pořád bavilo. A světě div se, nakonec to stejně dopadlo úplně jinak.

Autorka skvěle popisovala atmosféru a krásně si hrála s napětím, takže příběh jen gradoval. Možná si mohla odpustit nějaké nechutnosti a úchylnosti (fakt psycho!), naštěstí tam toho bylo minimum, ale musím říct, že jsem s knihou opravdu spokojená a překvapená, jak se mi líbila a jak mě bavila.


Veronika33
11.04.2023 2 z 5

Tak táto kniha bola fakt čudná, zo začiatku celkom pútavá, no približne v polke začala strácať švih. Dosť ma prekvapilo ako sa to napokon vyvinulo, nebola úplne zlá, ale nesadla mi, postavy mi boli buď nesympatické alebo sa dosť zvláštne správali. Slabší priemer a pravdepodobne viac autorku nevyhľadám.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (2.1. - 14.1.)

02.01.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bílá těla v seznamech

v Přečtených150x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených2x
v Knihotéce115x
v Chystám se číst139x
v Chci si koupit35x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

dvojčata

Autorovy knížky

Jane Robins
britská
2018  70%Bílá těla