Boříkovy nové lapálie přehled

Boříkovy nové lapálie https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/23875/borikovy-nove-lapalie-23875.jpg 4 62 62

Bořík a spol. série

< 8. díl >

Tak jsme se i se svými věčnými lapáliemi a s pubertou úspěšně přehoupli do nového tisíciletí. Na první pohled to vypadá, že se nic nezměnilo, což bude nejspíš tím, že některé věci zůstávají pořád stejné. A to znamená, že i kdyby zrušili školy a učili jsme se přes internet, budou i naše internetové poznámky jakbysmet takové jako dřív. Na druhé straně nás nová doba ponouká, abychom se zamýšleli nad svou budoucností, a přesně to jsme udělali. Dali jsme se kvůli tomu dohromady se strýcem Chrobákem, takže o dobrodružství a katastrofy máme postaráno! Jestli chcete připojte se.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Boříkovy nové lapálie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

katy87
08.08.2022 5 z 5

Pecka jako vždy :-). "Je fakt, že dopoledne ve škole jsem se poněkud obával, zda Hamáčka nepostihne záchvat milosrdenství a nepokusí se mě vyvolat, abych si vylepšil svou známkovou bilanci, poznamenanou včerejškem. Ale Hamáček se ukázal jako zkušený pedagog. Usoudil, že čtyřiadvacet hodin je příliš krátká doba na to, aby se mladý organismus vzpamatoval z šoku. Proto při dnešním zkoušení nevyvolal nejen mě, ale ani Mirka, Čendu a Aleše. Všichni čtyři jsme mu za to byli neskonale vděčni. Ostatně jsme měli dneska docela jiné starosti Začínala nám odpoledne naše první žebrácká šichta."

mot33
25.12.2021 3 z 5

Tak nevím Steklač stále dobré takže těsně u trojky,ale myslím že už jsou příběhy party kolem Boříka trochu natahované.


Dalia
13.01.2021 2 z 5

Na příbězích Boříka a jeho party jsem v podstatě vyrostla. Četla jsem je stále dokola a baví mě i jako dospělou. Ale! V Nových Boříkových lapáliích nenacházím kouzlo těch starých a při četbě jsem byla na mnoha místech eufemisticky řečeno "rozladěná". Snaha zasadit děj do doby dnešní současnosti je pro mě, jako pamětnici, poněkud smutná, protože Bořík, Mirek, Aleš a Čenda patří prostě jinam.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Boříkovy nové lapálie v seznamech

v Přečtených108x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených3x
v Knihotéce29x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x