Božský milenec přehled

Božský milenec https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274922/bmid_bozsky-milenec-r1P-274922.jpg 4 1187 1187

Božský bastard série

< 4. díl >

Když Ruby Millerové šéf oznámí, že ji posílá na delší služební cestu do New Yorku, je ohromená. Jako jedna z nejlepších a nejchytřejších mladých inženýrů v Londýně ví, že z profesionálního hlediska je pro takový úkol tou pravou. Ale rozhodí ji vědomí, že stráví měsíc blízkou a osobní spoluprácí bok po boku — a také bydlením ve stejném hotelu! — s Nialem Stellou, nejlepším specialistou firmy na městskou architekturu a Nejžhavějším Mužem Na Světě. I přes své přetrvávající pobláznění si je Ruby jistá, že Niall sotva ví, že je naživu… až do chvíle, kdy ho Rubyino flirtování během jejich nočního letu do New Yorku doslova posadí na zadek a přiměje, aby si jí všiml. Niall není ten typ, který by nechával události volně plynout a porušoval pravidla. Pokud jde o ženy, popsal by sám sebe jako beznadějný případ a čerstvý rozvod ho v tom jen utvrzuje. Ale dokonce i on pozná, že společenská a přátelská Kaliforňanka Ruby je závanem čerstvého vzduchu. Ruby vezme jeho zdrženlivost jako výzvu a jakmile se rozhodne, že sexy Britovi pomůže, aby se uvolnil, není už cesty zpět. Tisíce kilometrů od Londýna je pro milence snadné předstírat. Ale co až jejich služební cesta skončí? Přetrvá vztah, který spolu vybudovali, nebo se rozpadne?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Jota
Originální název:

Beautiful secret , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Božský milenec. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (155)

Luciee113
28.11.2023 4 z 5

Celá série je suprová. Ruby je úžasná a Niell je Niell. Je s ním spousta práce, ale nakonec se jako každej pořádnej chlap pochlapí.

Senza Jenka
17.10.2023 2 z 5

Opět velmi odlišný pár. Tentokrát vlastně uhání ona jeho. Je zamilovaná a hooodně otevřená. Má to logiku, uvěřitelný vývoj... Ale zkrátka mě to nebavilo. Prvních padesát stránek je dokolečka to samé. Je jí 23, ale to, co se jí odehrává v hlavě mi sedí spíš na 14. Ano, láska s námi dělá divy, jenže tohle bylo prostě moc.


Bergerac16
19.07.2023 5 z 5

(SPOILER) Díky, díky, za tu originální odlišnost od předchozích dílů. Zatímco u Božského bastarda bych občas vážně ráda věděla, co se těm dvěma živočichům honilo hlavou :-) , tady je tomu věnována opravdu pozornost. Celý díl je hodně pocitový, raději s tím počítejte; a navíc osvětlování různých emocí a jejich příčin je z velké části na straně muže, který má problémy s komunikací, je zdrženlivý a nezkušený.

Tenhle hrdina spotřeboval spoustu mé čtenářské trpělivosti. I Ruby si s velkorysostí hodně sáhla do svých rezerv, byla báječná a chápající, na některé splněné touhy si prostě umí počkat. Věděla, že si jeho reakce nemůže brát osobně, takhle by se choval s jakoukoli partnerkou. Ruby není hrdinka, která se afektovaně urazí, zavříská a odejde středem, oceňuje, že je k ní Niall naprosto upřímný, že se učí být naprosto otevřený.

A Ruby je prostě "o pár světelných let napřed", už dlouho ho miluje, on ji vzal na vědomí teprve nedávno, navíc ve stavu, kdy vlastně není připravený na nový vztah. Takže to logicky směřuje k tomu, že jí míň nebo víc (ač neúmyslně) ublíží....

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Božský milenec v seznamech

v Právě čtených20x
v Přečtených2 012x
ve Čtenářské výzvě65x
v Doporučených68x
v Knihotéce538x
v Chystám se číst282x
v Chci si koupit91x
v dalších seznamech17x