Průvodce přehled

Průvodce https://www.databazeknih.cz/img/books/93_/93372/bmid_pruvodce-pQN-93372.jpg 4 329 329

Nejnovější svazek série Bratrstvo černé dýky by si neměl nechat ujít žádný z fanoušků proslulých caldwellských upírů! Autorka J. R. Wardová v něm nabízí pestrou všehochuť bonusů, jaké v žádném z jejích románů nenajdete. Kromě zbrusu nové novely Otec ze života Zsadista, Belly a jejich dcerky, naleznete v Průvodci také řadu scén, které spisovatelka musela z dosud vydaných románů s těžkým srdcem vynechat, aby dodržela rozsah a zachovala sevřenost děje – to ovšem neznamená, že jsou méně poutavé než ty, které se na stránkách knih nakonec ocitly. J. R. Wardová také vybrala z prvních šesti knih série nejlepší hlášky a svoje oblíbené pasáže, které předkládá čtenářům ve zhuštěné formě. S udatnými členy Bratrstva černé dýky se můžete blíže obeznámit v jejich „osobních spisech“, ale také v dotaznících, které vlastnoručně vyplnili, a prostřednictvím interview, která poskytli autorce osobně v prostorách svého tajného sídla. A konečně – J. R. Ward, autorka světových bestsellerů, nechá čtenáře nahlédnout do své kuchyně: nesobecky se s nimi podělí o návod, jak napsat knihu a jak ji dostat na trh – a prozradí také některé specifické detaily, které pomáhají při psaní jí osobně.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

An Insider's Guide , 2008


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Průvodce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (36)

Artep071
29.03.2024 3 z 5

Podle doporučení jsem si tuto knihu přečetla po 6 dílu. Z a Bella :) krásný... Já si Zsadista oblíbila a jejich linka mě prostě baví ze všech nejvíc.
Poznámky autorky a interviu s členy bratrstva jsou fajn.
Musím se ale přiznat, že mě autorka moc nenadchla. Celkově mi chybí hloubka a pospolitost. Každý díl je zaměřen na určitou dvojici a v dalších dílech již nejsou skoro zmiňované.
Čekala jsem že se bratrstvo bude rozšiřovat, upevňovat a budovat.

jesterka.as
11.09.2022 4 z 5

Pro milovníky Bratrstva, kteří chtějí nakouknout trochu pod pokličku a dozvědět se něco víc, je tato kniha naprosto nezbytná. Je nutné ji číst skutečně po 6. knize. Ne dřív, ne později. Jinak je v tom krapet guláš. Kniha je úžasně pojatá a zpracovaná. Vysvětluje a doplňuje spoustu věcí sama autorka. Přestože, tak jako další čtenáři, jsem přeskočila pár stránek ve kterých popisuje vyloženě pokyny co dělat, když se chcete stát autorem, přečtení nelituji a nesmírně mě zbytek knihy bavil a zaujal.


anebar
11.09.2021 2 z 5

Pokud knižní sérii Bratrstva černé dýky žerete jako já, a chcete mít sérii přečtenou celou, doporučovala bych vám to pouze prolétnout. Je to skvělé doplnění některých částí příběhu, ale nic, co by musel čtenář této série nutně přečíst.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Průvodce v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených507x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených23x
v Knihotéce299x
v Chystám se číst113x
v Chci si koupit26x
v dalších seznamech5x

Štítky knihy

upíři erotika

Autorovy další knížky

J. R. Ward (p)
americká, 1969
2010  86%Milenec z temnot
2010  91%Probuzený milenec
2014  89%Král
2010  90%Milenec z věčnosti
2013  90%Vytoužený milenec