Na kolenou přehled

Na kolenou https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432056/bmid_na-kolenou-kZ4-432056.png 3 250 250

Na kolenou série

1. díl >

Když Cameron požádal lásku svého života, aby si ho vzala, dala mu Maya Jacobsová, svázaná odpovědností za péči o svou problémovou matku, jedinou odpověď, kterou mohla. O několik let později, zakořeněná v bezduché pracovní rutině, se rozptyluje od přetrvávající lítosti svého rozhodnutí životním stylem „tvrdě pracovat a užívat života“, který zaručuje, že se už nikdo do jejího srdce znovu nedostane. Cameron Bridge strávil posledních pět let v armádě, kde se pokoušel uniknout bolestivé vzpomínce na ztrátu Mayi. Poté, co v poušti bojoval ve své vlastní válce, začal nový život v New Yorku po boku svých sourozenců, Olivií a Darrenem. Osud je však svede opět dohromady. Může Cameron v srdci města plného nadějí a stínů najít dívku, již kdysi miloval, v té ženě, kterou se stala? Lehce psychologický příběh, protkaný erotickou linkou, je vhodný pro všechny, kteří chtějí poznat, jaké je milovat a nemoci se druhému plně oddat.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

On My Knees , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na kolenou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (49)

SáraR.
06.02.2024 4 z 5

Tuto sérii jsem komplet sehnala na Dobrovských za 150,- a nemohla jsem udělat lepší kup. Tento první díl mě velmi mile překvapil. Sice jsem doteď nepochopila Camerona, ale jinak mi kniha přišla celkem uvěřitelná. Prostě proč se diví, že si ho nechce jen tak o víkendu vzít?? Pochopila jsem Mayu, ale v tomhle rozhodnutí je pro mě Cameron záhadou. Každopádně se kniha pěkně rozjela a já si čtení vyloženě užila. Rozhodně mi nepřišlo, že tam bylo až moc erotických scén. Za mě jich bylo akorát. Dotyčná asi nečetla sérii Royal, jinak by takový komentář nikdy nenapsala. Za mě rozhodně doporučuji pro osobní výzkum a následný korektní názor. ;)

Zirvith
30.12.2023 3 z 5

Celkem fajn kniha, dobře se četla. Líbilo se mi téma a situace mezi postavami, jen mi přišlo že je tam až moc těch erotických scén.


avalonek
29.11.2023 1 z 5

Půjčila jsem si z knihovny všechny tři díly a je mi líto,dám jen jeden.Pro mě ztráta času,nudné dialogy,nudný děj.Hlavní hrdinka se pořád crcá v minulosti,že jsem měla chuť jí dát facku celou knihu.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (46. týden)

08.11.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Na kolenou v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených389x
ve Čtenářské výzvě43x
v Doporučených9x
v Knihotéce326x
v Chystám se číst202x
v Chci si koupit38x
v dalších seznamech5x

Štítky knihy

láska erotika vyrovnání se s minulostí

Autorovy další knížky

Meredith Wild
americká, 1982
2020  66%Na kolenou
2021  75%Do plamenů
2021  76%Za hranou