Bůh synergie přehled

Bůh synergie
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/408859/bmid_buh-synergie-yG7-408859.jpg 3 32 32

Kniha odhaluje skutky, život a vládu Josifa Vissarionoviče Stalina, člověka zakydaného hromadou špíny. Součástí jsou úvahy o utajených krocích Stalina a jejich důsledcích a filozofické úvahy. Kniha likviduje řadu klišé a vysvětluje pravděpodobné příčiny mnohých a často krvavých událostí Ruska a Sovětského svazu. Autor pro uvedená tvrzení používá běžně dostupné prameny, logiku a sociální psychologii.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bůh synergie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

harry9603
18.12.2022 3 z 5

Hodně zvláštní kniha. Nevím, proč dnes psát revizionistickou knihu o Stalinovi. Umřel roku 1953, od té doby se stalo mnoho událostí. I kdyby se zjistilo, že Stalin byl úžasný člověk, tak moje vnímání Ruska se nezmění.
Knihu jsem prolistoval v běžném knihkupectví na rušné třídě mého města. Žádná zakázaná kniha to není. Obhajování Stalina dnes již málokoho zajímá... Je škoda, že autor se skrývá za přezdívkou Jiří Šifrin a neříká o sobě skoro nic. Kéž by byl třeba aspoň vystudovaným historikem.
V Praze byl do roku 1962 pěkný Stalinův pomník, ale z nějakého důvodu ho zbourali sami komunisti.
Obávám se, že knihu lze doporučit leda nějakému fanouškovi nebo odborníkovi na dějepis. Jiného čtenáře asi nebude zajímat.

jiri0930
08.12.2021 5 z 5

Vynikající kniha a hluboká úcta autorovi že do toho šel! Musel přeci vědět, že v dnešní nesvobodě, kdy je platné jen tvrzení vládnoucí mediokracie, bude mít šanci na průraz do žebříčků čtenosti, asi jako Ortel, nebo Eva a Vašek ve Zlatým slavíkovi. Takže klobouk dolů, před tisícovkami hodin práce a těšilo mě. Doufám, že na sebe někdy narazíme i příště. Ke knize - skvěle logicky poskládaná fakta, vše pečlivě ozdrojované. Když to čtete a jste osoba médii nepokřivená a měli jste jistá tušení, nebo vám na těch oficiálních "pravdách" něco nesedí, tady si vše ověříte, že jste měli v mnohém pravdu. Už chápete, proč nechali Stalina umírat tři dny na podlaze, jak mohli bolševici za dvacet let přebudovat totálně a téměř ve všech směrech zaostalou říši na velmoc. Už chápete i ta čísla 20.000.000 mrtvých jako třicetkrát nafouknuté číslo pro potřeby protiruské propagandy. Dozvíte se proč došlo k hladomoru na Ukrajině, proč Rusové "ukradli" kus Polska, proč Chruščov vydělil Ukrajinu ze SSSR a udělal z ní formálně samostatný stát. A jaká ve skutečnosti svině byl Chruščov. A navíc pochopíte rozdíl mezi neomarxistou, či trockistou a bolševikem. Vřele doporučuji lidem s mozkem.


qasar
22.06.2021 5 z 5

Tolik zdrojů jsem snad v žádné jiné knize nezaznamenal. 450 stran a k tomu přes 900 odkazů a vysvětlivek . Menší písmo ,v normálním by to určitě bylo 600+ stránek. Vyhraněné hodnocení čtenářů , super-odpad a v podstatě nic mezi tím. Osobně dávám super, tak má vypadat literatura faktu.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (20. týden)

12.05.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bůh synergie v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených27x
v Doporučených4x
v Knihotéce27x
v Chystám se číst22x
v Chci si koupit10x