Bunny přehled

Bunny
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/375337/bmid_bunny-lss-375337.jpg 4 128 128

Být nechtěným synem a rodičovským zklamáním se na jednom podepíše. Proto i Sebastián má problémy se sebevědomím, partnerstvím a přátelstvím. Navíc se bojí, že se jeho nejlepší kamarád dozví, že je do něj odmalička zamilovaný. Vše vyřeší tím, že si prostě svého partnera zaplatí. Jenže nepočítá s tím, že ho jeho nový přítel donutí postavit se nejen svým strachům, ale i sám sobě. A navíc cena, kterou za to Sebastián bude muset zaplatit, bude možná větší, než si na začátku myslel.... celý text

Romány Literatura česká
Vydáno: , Nová Forma
Originální název:

Bunny , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bunny. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (38)

bez_prebalu
02.05.2024 4 z 5

Rozhodla jsem se autorce dát druhou šanci. A vlastně jsem za to ráda. Příběh byl fajn, i když variací na to samé je hodně. Najmu si falešného přítele a co se stane? Zamiluju se do něj. Gay romanci se stejným námětem už tu na Instagramu také mám.
Sebastián je takový… Králíček. Jeho sebevědomí, na škále od 1 do 10, kde 10 je nejvíc, je zhruba mínus 5. Vzhledem k jeho rodinnému zázemí se není čemu divit. Otce bych nejraději praštila a matku… vlastně taky. Jejich rodičovský cit je stejně v mínusu jako Sebastiánovo sebevědomí. A podle toho se k němu chovají.
Vymyslí si falešného přítele, ale kamarádi ho chtějí poznat - snaží se zachránit situaci tak si najme Rushe. A překvapivě jim to klape, ve všem, ale má ho Rush doopravdy rád nebo je vše jen kvůli smlouvě?

Musím vytknout jednu věc. Sakra, opravdu nemají v nakladatelství korektora? To je fakt masakr. Přitom taková blbost a jak dokáže zkazit zážitek ze čtení. Hrubky, nadbytečná slova (např. “svůj), špatný slovosled… Chápu, občas se něco přehlédne, ale téměř na každé stránce?
Nějaká čtenářka z knihovny už to nevydržela a opravila vše sama - a popravdě? Nedivím se jí, občas jsem byla zoufalá i já.

Instagram: bez_prebalu

Etule
28.10.2023 4 z 5

(SPOILER) Což o to kniha byla opravdu fajn. Rush byl skvělý, ačkoliv se snažil zpočátku vypadat jako těžký drsňák ve skutečnosti to byl takový ňuňánek na mazlení. :D Sebastián mě chvílemi občas štval, ale na druhou stranu, vezme-li s v potaz v čem vyrůstal, asi se nedá divit, že byl takový ustrašený a uzavřený. Rozvíjení jejich vztahu bylo moc hezké, líbilo se mi, jak se k němu Rush choval a jak byl trpělivý.
Ale! Panebože ty hrubky a překlepy? To bylo teda dost přes čáru. Chápu, že se občas s překlepy či hrubkami v knihách setkáváme, nikdo není neomylný, a kdykoliv na mě někde vyskočí vYdím jdou na mě mdloby, ale tohle byla teda síla. Škoda, trošku to knize ubralo, ale ne až tolik, aby to ovlivnilo hodnocení. Příběh se mi prostě líbil a četl se fajn. Na další knihy autorky se těším, jen doufám, že tam těch chyb bude méně.


Luciee113
26.06.2023 5 z 5

Moc hezký příběh. Kniha se četla sama a vůbec nenudila. Autorka dokázala z dvou týdnů prázdnin vyždímat co se dalo. Paráda.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (1)

Každý občas musí udělat něco, co by mu za normálních okolností ani nepřišlo na mysl. Ale zoufalá doba si žádá zoufalé činy.


Kniha Bunny v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených154x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených13x
v Knihotéce136x
v Chystám se číst51x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

přátelství homosexualita rodina gayové LGBT, queer, LGBT+

Autorovy další knížky

Lydia Strong
česká, 1983
2016  86%Na krev
2019  82%Trochu víc
2018  88%Bunny
2020  87%Trochu moc
2019  86%Trochu dál