Vikingové přehled

Vikingové https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512395/bmid_vikingove-6405cb0b61609.jpg 5 11 11

Komiksové zpracování slavného animovaného seriálu. Vydejte se na fascinující cestu do historie lidstva. Doprovázet vás bude moudrý Maestro a jeho zvídaví, bystří a vtipní přátelé. Tentokrát nás zavedou mezi vikingy. Budeme sledovat jejich dobyvačná tažení i mořeplavecké výpravy, poznáme však i jejich každodenní život. Vypravíme se na lov velryb, poznáme severská božstva, oslavíme slunovrat, zúčastníme se pohřbu, při kterém se nepláče a mnoho dalšího.... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Les Vikings , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vikingové. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Sabča92
18.06.2023 5 z 5

Kdo v dětství nesledoval, nebo přinejmenším nezaznamenal oblíbený animovaný seriál Byl jednou jeden život, jako by nikdy nebyl. Tento slavný francouzský seriál se dočkal i svých komiksů na motivy několika epizod daného seriálu. A kromě série Života se komiksových dílů dočkala také adaptace Člověka. Byl jednou jeden člověk Vikingové přivádí čtenáře do jedné z epizod, konkrétně desáté, slavného seriálu. Společně s vašimi starými známými hrdiny se přesuneme na fascinující cestu minulostí, která bude bavit jak starší, tak mladší čtenáře.
Osobně miluji dětské knihy - a to dávno předtím, nežli jsem měla miminko, a oceňuji, když se nejedná o plochý příběh bez nějakého poslání. Vikingové navíc spojují několik prvků dohromady. Ve čtivé komiksové podobě bude bavit i čtenáře, které historie příliš nezajímá. Svým obsahem pobaví jak dobrodružné chlapce, tak zvídané dívky. A navíc přináší vtip, historii a poslání v jednom.


Související novinky (1)

Loď plná nevěst, Naděje v nás a další knižní novinky (18. týden)

30.04.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vikingové v seznamech

v Přečtených11x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech2x