Byt v Paříži přehled

Byt v Paříži
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512240/bmid_byt-v-parizi-zuI-512240.png 4 71 71

Jess se ocitla ve složité situaci. Je na mizině, přišla o práci a potřebuje někam zmizet. Když zavolala svému nevlastnímu bratrovi Benovi a zeptala se ho, jestli by mohla na nějakou dobu zůstat u něj, moc nadšený nebyl, nakonec ovšem souhlasil. A v přepychovém bytě v Paříži jí jistě bude lépe. Po příjezdu ovšem zjistí, že její bratr zmizel. A že v domě bydlí samí zvláštní lidé. Lidé, kteří mají svá tajemství a kteří se ji odtud snaží vystrnadit. Jess se nevzdává, o bratrovi se jí však nic zjistit nedaří a místo odpovědí má jen další a další otázky. Napětí v domě graduje. Proč se sousedé chovají tak podivně? Co před ní skrývají? A je vůbec Ben ještě naživu? Dáma z vyšší společnosti a její despotický manžel. Alkoholik, jemuž utekla žena. Sympaťák, co se snaží pomoct. Psychicky nemocná dívka. Záhadná domovnice, které nic neunikne. Všichni jsou podezřelí. Všichni něco ví, ale mlčí. A všichni udělají cokoliv, aby jejich strašlivá tajemství nikdy nikdo neodhalil…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

The Paris Apartment , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Byt v Paříži. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

Twoo
02.06.2024 4 z 5

Znam styl psani autorky a mam ji rada, ale ze vsech 3 knih (Stvanice, Seznam hostu) me tahle chytla nejmene. Ale porad je to dobre. Autorka si drzi svuj styl - kazdou kapitolu vypravi v ich forme jedna z postav, okruh postav je uzavreny, hadate vzdy dve veci - kdo to udelal a co vlastne udelal. Predchozi knihy byly hodne uzavrene (Odlehly ostrov, horska chata), tady jsme v Parizi, takze herni pole je vice otevrne, ale porad je to proste kdo z koho mezi skupinou lidi, kteri postupne odhaluji vazby mezi sebou. Oddychovka na vikend.

TeriLoch
05.05.2024 4 z 5

Fajn čtení, většina knihy nebyla až tak napínavá, konec už byl pak napínavější. Pohodová oddechovka :)


knihomolka_jaja
03.05.2024 5 z 5

Tohle bylo něco. Jakože thrillery běžně nečtu, tak asi budu muset začít.

Nepatřím do týmu 'ichforma', a tak jsem si musela chvilku zvykat, ale šlo to až překvapivě samo. Hned jsem se začetla a hltala každé slovo.

Překvapilo mě, jak může být thriller mrazivý a strašidelný, přestože se tam neděje nic nadpřirozeného. Úžasné, fascinující... Miluji napětí, ráda se bojím a tady jsem toho maličko dostala i z tohodle soudku.

Napínavé až do konce. Už jsem si říkala, jak přesně vím, jak to dopadne a houbelec, na konci jsem valila oči.

Opravdu jsem si čtení užila a hned jsem si nakoupila i další knihy od autorky.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knihomolové a další knižní novinky (24. týden)

08.06.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Byt v Paříži v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených134x
ve Čtenářské výzvě20x
v Doporučených1x
v Knihotéce184x
v Chystám se číst92x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech3x